Libnet.ro
UNICEF

17:01

Mircea Rednic, antrenor la DINAMO! Claudiu Niculescu, SOCAT: Am aflat din presa ca sunt DEMIS! Am facut doar 13 antrenamente

B1 B1,
Mircea Rednic, antrenor la DINAMO! Claudiu Niculescu, SOCAT: Am aflat din presa ca sunt DEMIS! Am facut doar 13 antrenamente

Claudiu Niculescu a bifat, probabil, cel mai scurt mandat de antrenor la Dinamo din toate timpurile. Clau-gol a fost demis dupa 20 de zile, locul sau fiind luat de Mircea Rednic. Oficialii lui Dinamo au. continuă pe B1

Mircea Rednic prezentat la Dinamo: Prefer sa nu am demnitate si sa ajut clubul. Ce obiectiv a anuntat

Mircea Rednic a fost prezentat, luni dupa-amiaza, drept noul antrenor al echipei Dinamo.

Mircea Rednic este noul antrenor al lui Dinamo

Dinamo are un nou antrenor. Al treilea in acest sezon, dupa Florin Bratu si Claudiu Niculescu. Pe Mircea Rednic, cel recent dat afara de arabii de la Al Faisaly. Rednic este antrenorul cu care alb-rosii au castiga.

Claudiu Niculescu, ndepartat de la Dinamo dupa trei saptamni - Mircea Rednic, la un pas sa preia echipa

Tehnicianul Claudiu Niculescu a anuntat, sambata, ca se desparte de FC Dinamo, in conditiile in care conducerea clubului ar fi ajuns la un acord cu Mircea Rednic. Niculescu a precizat ca i s-a oferit postul de director general, functie pe care a refuzat-o.

Claudiu Niculescu, dat afara de la Dinamo. Mircea Rednic ii ia locul

Claudiu Niculescu a fost dat afara de la Dinamo, iar locul sau a fost luat Mircea Rednic. GSP anunta ca tehnicianul in varsta de 56 de ani a batut palma cu Negoita si a semnat contractul cu echipa.

Claudiu Niculescu, suparat dupa ce a fost dat afara de la Dinamo: Eu nu sunt un terchea-berchea

In locul lui Claudiu Niculescu, noaptea trecuta, oficialii dinamovisti l-au adus pe Mircea Rednic pe banca tehnica a clubului.

Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo

Clubul Dinamo a anuntat, luni, numirea oficiala a lui Mircea Rednic in postul de antrenor principal al echipei de fotbal din Liga 1 Betano.

OFICIAL: Mircea Rednic, noul antrenor al lui Dinamo

FC Dinamo Bucuresti anunta numirea lui Mircea Rednic in functia de antrenor principal al echipei din Soseaua Stefan cel Mare. Rednic va antrena pentru a patra oara formatia dinamovista, dupa ce a mai fost la conducerea tehnica in 2006-2007, 2008-2009 si 2015-2016. El a pregatit ultima data echipa Al Faisaly din Arabia Saudita, de la care a fost demis la 9 octombrie.

Mircea Rednic isi incepe mandatul cu un atac: El e Lutu 2 de la Steaua

Mircea Rednic a trimis sageti catre rivala istorica Steaua FCSB in Liga 1) in conferinta de prezentare ca antrenor al lui Dinamo.

Bomba serii: Rednic revine la Dinamo! Niculescu, out dupa trei saptamani

Mircea Rednic a batut palma cu Ionut Negoita pentru o revenire in functia de antrenor al echipei Dinamo. Tehnicianul de 56 de ani a fost demis recent de la Al Faisaly.

ştiri din Sport

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )