Libnet.ro
UNICEF

01:05

Antrenorul Simonei Halep isi da arama pe fata. Cum e, de fapt, Daniel Dobre, omul pe care castigatoarea de la Wimbledon l-a apostofrat de cateva ori

Adevărul Adevărul,
Antrenorul Simonei Halep isi da arama pe fata. Cum e, de fapt, Daniel Dobre, omul pe care castigatoarea de la Wimbledon l-a apostofrat de cateva ori

Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, avandu-l alaturi pe Daniel Dobre, omul care a antrenat-o in ultimele luni. continuă pe Adevărul

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: Wimbledonul sa fie obiectivul ei in fiecare an

Simona Halep a devenit prima jucatoare din Romania castigatoare pe iarba de la Wimbledon, iar din echipa ei a facut parte la acest succes si Daniel Dobre.

Ce scrie The Sun despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnalistii sustin ca au si dovezi

Publicatia britanica The Sun a lansat o ipoteza imprevizibila despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu. Jurnalistii sustin ca cei doi se iubesc in secret si, mai mult, au si dovezi care sa certifice presupunerea lansata. The Sun lanseaza o supozitie despre relatia Simonei Halep cu Radu Marian Barbu Supozitie sau realitate? Ziaristii de .

Cati bani ii ia statul roman Simonei Halep din premiul castigat la Wimbledon. Este total nedrept

Simona Halep se va intoarce triumfatoare in tara, dupa ce a zdrobit-o sambata pe Serena Williams. Sportiva va sosi, in jurul orei 17:00, pe Aeroportul Henri Coanda din Otopeni. Victoria a facut inconjurul lumii, iar romanca va ramane mai mult cu onoarea atingerii titlului de regina mondiala a tenisului decat cu banii castigati, caci statul .

Firicel Tomai, despre inceputul carierei Simonei Halep: Era foarte anxioasa, foarte preocupata

Simona Halep a cucerit, sambata, turneul de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a trecut in finala de Serena Williams, scor 6-2, 6-2. Cu acest prilej, Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep la seniori, a rememorat inceputul carierei romancei in tenis.

Digisport: Cum a reactionat Gabriela Firea cand a aflat ca se organizeaza o noua ceremonie pe Arena Nationala, in cinstea Simonei Halep

Gabriela Firea, primarul Bucurestiului, nu va fi prezenta miercuri pe Arena Nationala, la festivitatea in onoarea Simonei Halep.

Klaus Iohannis acorda Ordinul National Steaua Romaniei Simonei Halep dupa turneul de la Wimbledon

Klaus Iohannis ii acorda Simonei Halep cea mai inalta distinctie a statului roman dupa performanta de la Wimbledon. Ca urmare a performantei extraordinare obtinute la Turneul de Tenis de la Wimbledon,.

Politicianul roman felicitat pe Facebook pentru prezenta la meciul victorios al Simonei Halep de la Wimbledon

Primarul Clujului, Emil Boc, este foarte popular pe Facebook, unde-si posteaza toate realizarile. Este atat de popular incat a ajuns sa fie felicitat si pentru realizari care n-au legatura cu activitatea sa de primar, cum ar fi prezenta la meciul victorios al Simonei Halep de la Wimbledon.

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep: A jucat incredibil

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, s-a declarat entuziasmat de victoria fostei sale el.

Adrian Nastase, propunere surprinzatoare dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: Sa i se acorde Steaua Romaniei. E un gest de normalitate

Fostul premier Adrian Nastase spune ca a urmarit meciul Simonei Halep si sustine ca ideea de i se acorda ordinul Steaua Romaniei este una absolut fireasca. M-am bucurat enorm, ieri, privind si eu, cu.

Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Cati bani a castigat la Wimbledon!

Dupa ce a castigat sambata finala Wimbledon in fata Serenei Williams, Simona Halep isi prezinta miercuri trofeul pe Arena Nationala! Iata cati bani a castigat la Wimbledon tenismena care a facut mandra intreaga Romanie! .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2299 seconds )