Libnet.ro
UNICEF

14:30

Dan Petrescu, dupa calificarea in turul II preliminar: Cine ma judeca? Unii care nu au facut nimic! M-am saturat de trofee si de cati bani am facut

Hotnews Hotnews,
 Dan Petrescu, dupa calificarea in turul II preliminar: Cine ma judeca? Unii care nu au facut nimic! M-am saturat de trofee si de cati bani am facut

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a tinut sa le raspunda celor care l-au atacat, dupa ce echipa sa a obtinut calificarea in turul II preliminar al Champions League 3-2 la general vs Astana). Bursucul a declarat ca a el a castigat trofee si foarte multi bani din fotbal, in timp ce criticii sai nu au realizat nimic. continuă pe Hotnews

Europa League: Milsami Orhei vs FCSB (de la ora 20:00) si CSU Craiova vs FK Sabail (19:00) - Echipele din Romania, favorite certe la calificarea in turul II preliminar

FCSB si CSU Craiova evolueaza, joi seara, in mansa retur a primei runde preliminare din Europa League. Echipa antrenata de Bogdan Andone s-a impus cu 2-0 in partida tur, disputata pe teren propriu, impotriva celor de la Milsami si nu ar trebui sa intampine probleme in deplasarea de la Orhei Moldova, stadionul are doar 2. 539 de locuri). Meciul va incepe la ora 20:00. in cealalta partida a serii, trupa lui Corneliu Papura va juca impotriva azerilor de la FK Sabail, pe stadionul Ion Oblemenco. Oltenii au castigat cu 3-2 partida tur si pornesc drept favoriti la calificare. Partida incepe de la ora 19:00.

Dan Petrescu, despre returul cu Astana: Pentru mine personal e cel mai greu meci oficial de cand sunt la CFR Cluj

Tehnicianul Dan Petrescu a declarat, marti, ca meciul cu Astana, din mansa secunda a turului I preliminar al Champions League, este cel mai greu pentru el de cand a preluat formatia CFR Cluj.

Conflict intre doi colegi din generatia de aur: Ce, sa ma bag bine pe langa Dan Petrescu?

Colegi la echipa nationala in cea mai buna perioada din istoria primei noastre reprezentative, Dan Petrescu si Ilie Dumitrescu au ajuns acum sa se atace reciproc prin intermediul interventiilor din spatiul televizual.

Dan Petrescu in fata celui mai greu meci la CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu admite ca returul cu Astana este cel mai greu meci al sau de cand o antreneaza pe CFR Cluj.

Care au fost primele cuvinte ale lui Dan Alexa, dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn in fata

Dan Alexa, discutie cu Anamaria Prodan dupa ce aceasta i-a dat un pumn in fata. Scandalul care a facut inconjurul tarii exact in ziua de glorie in care Halep castiga turneul londonez este departe de a fi terminat. Dan Alexa, dupa ce Anamaria Prodan i-a dat un pumn in fata Impresara a vorbit in cadrul .

CFR a prins aripi, Dan Petrescu, glas: Declaratii dure ale antrenorului campioanei dupa calificarea cu Astana

Clujenii au driblat o noua rusine in Europa, revenind de la 0-2 cu Astana. La ultima faza a partidei, calificarea in turul II preliminar al Ligii Campionilor a fost salvata de interventia miraculoasa a portarului Arlauskis.

Moment incredibil la Cluj: Dan Petrescu s-a luat cu mainile de cap si a cerut intreruperea conferintei de presa

CFR Cluj va intalni, diseara ora 21. 00, Digi Sport, Look TV), Astana din Kazahstan, in mansa secunda a turului I preliminar al Ligii Campionilor. Partida a fost precedata de un episod rar intalnit la acest nivel.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )