Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dan Petrescu: Sa facem poza la clasament

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu: Sa facem poza la clasament

CFR Cluj a revenit de la 0-1 cu Lazio si este prima in clasamentul Grupei E din Europa League, un moment pe care antrenorul Dan Petrescu l-ar vrea pus in rama si pastrat. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, antrenor CFR: Culio si Traore sunt in lot, dar au probleme

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, in care a prefatat duelul cu Lazio, de joi, din grupele Europa League. Tehnicianul a anuntat ca Emmanuel Culio si Lacina Traore vor fi in lot pentru meciul de la Cluj-Napoca.

CFR incepe, diseara, aventura in grupele Ligii Europa: Ce l-a scos din sarite pe Dan Petrescu inaintea marelui meci cu Lazio

Singura echipa din Romania care a reusit sa treaca de tururile preliminare, CFR Cluj revine dupa sapte ani in grupele unei competitii europene. Diseara ora 19. 55, Digi Sport, Telekom Sport, LookPlus), in Gruia soseste Lazio Roma!.

Probleme de lot pentru CFR Cluj inaintea meciului cu Lazio

Pentru CFR Cluj se apropie ora primului joc din grupele Europa League, iar antrenorul Dan Petrescu are dureri de cap in ceea ce priveste alcatuirea lotului.

Dan Petrescu: Trebuia sa marcam mai multe goluri, Billel nu a fost concentrat. in prima repriza a mai fost un penalti clar

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat joi seara, dupa victoria din meciul cu Lazio Roma, scor 2-1, ca formatia sa ar fi trebuit sa inscrie mai multe goluri, insa Billel Omrani nu a fost concentrat.

Europa League: CFR Cluj vs Lazio 2-1 Debut de vis - Campioana Romaniei a revenit de la 0-1 si e lider in grupa E

CFR Cluj a avut parte de un debut perfect in grupele Europa League, castigand cu 2-1 duelul de pe teren propriu cu Lazio. Campioana Romaniei a fost condusa cu 1-0 de formatia din Serie A, dar a restabilit egalitatea pe finalul primei reprize, gratie unui penalty transformat de Deac 41). Repriza secunda a fost una entuziasmanta pentru elevii lui Dan Petrescu, cu multe ocazii periculoase. Omrani, jucatorul de care se temea cel mai mult Simone Inzaghi, a adus victoria in minutul 75, in urma unei faze in care mingea a lovit bara de doua ori.

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League. Anunt uimitor de la Dan Petrescu

CFR Cluj - Lazio LIVE VIDEO Digisport Telekomsport Look TV Europa League este meciul saptamanii pentru fotbalul romanesc. Singura noastra echipa din cupele europene debuteaza joi seara in grupele Europa League.

CFR Cluj vs Lazio (de la ora 19:55) Fara Stefan Radu, Immobile si Luis Alberto, dar tot favoriti

CFR Cluj nu a avut neaparat noroc la tragerea la sorti, campioana Romaniei urmand sa intalnesca pe Lazio, Rennes si Celtic in Grupa E din Europa League. Fiecare meci in parte pare o finala pentru trupa lui Dan Petrescu. Primul test, contra lui Lazio. Confruntarea din Gruia va fi in direct pe Telekom Sport 1, Digisport 1 si Look Sport si LiveText pe HotNews. ro de la ora 19:55.

CFR - Lazio, victoria lui Dan Petrescu: Discurs de mare antrenor dupa un rezultat fabulos si o gluma simpatica

Dan Petrescu e de departe cel mai bun antrenor din Liga I, iar rezultatele vorbesc pentru el in acest moment: locul 1 atat in campionat, cat si in grupa F a Ligii Europa.

Dan Petrescu, inainte de meciul cu Lazio: Toate echipele au puncte slabe, chiar si Barcelona

Antrenorul lui CFR, Dan Petrescu, considera ca adversara de joi din grupele Europa League, Lazio Rom.

Brigada din Polonia la CFR Cluj - Lazio

UEFA a anuntat o brigada de arbitri din Polonia la meciul CFR Cluj - Lazio, programat joi seara de la 19:55 in prima etapa a grupelor Europa League.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )