Libnet.ro
UNICEF

18:45

Dan Petrescu a fost externat din spital

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu a fost externat din spital

La doar cateva zile dupa ce a fost spitalizat cu diagnosticul de Covid-19 antrenorul Dan Petrescu a fost externat. continuă pe Online Sport

Senatorul UDMR Tanczos Barna s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat: Am scapat usor

Senatorul UDMR Tanczos Barna a anuntat, vineri pe Facebook, ca s-a vindecat de COVID-19 si a fost externat din spital, dupa un tratament de 14 zile.

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, conform gsp. ro. Acesta este cel mai rasunator nume din fotbalul romanesc, de pana acum, infectat cu noul.

Dan Petrescu, infectat cu noul coronavirus, a fost internat in spital. La cate cazuri a ajuns CFR Cluj

Dan Petrescu a fost transportat la spitalul din Cluj, cu o ambulanta speciala, informeaza GSP. Antrenorul ardelenilor va sta in unitatea sanitara pentru investigatii cel putin 48 de ore. La CFR Cluj sunt.

Cea mai proasta veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost infectat cu coronavirus, conform unor surse din cadrul clubului, citate de GSP. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanta speciala in urmatoarele ore pentru a fi internat. Campioana Romaniei en-titre ajunge la 10 cazuri de COVID-19 dupa cele depistate in zilele precedente. Dan Petrescu, infectat .

Frica nu te scapa de coronavirus: Cum s-a imbolnavit Dan Petrescu, care sufla si in iaurt

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Tehnicianul de 52 de ani devine cel mai proeminent nume de pe lista tot mai lunga a oamenilor din fotbalul romanesc, care au fost plasati in izolare.

Soc in Liga I: Ce s-a aflat despre Dan Petrescu. Va fi internat

Cazurile de coronavirus se inmultesc si in lumea fotbalului. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dupa cum au spus unele surse de la club, informeaza gsp. ro.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, confirmat cu COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit gsp. ro. Este al 13-lea membru al clubului infectat cu coronavirus.

Ce scrie presa din afara dupa ce Dan Petrescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Antrenorul lui CFR Cluj a fost testat si el pozitiv cu noul coronavirus. S-a confirmat, astfel, focarul de infectie de la campioane en-titre, acolo unde au fost depistate si alte 12 cazuri de persoane infectate cu.

Surse: Dan Petrescu nu este asimptomatic - Cum se simte antrenorul campioanei CFR Cluj

Vestea zilei din sportul romanesc l-a avut in centru pe Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj fiind depistat pozitiv la Covid-19. Fostul international roman s-a alaturat pe o lista care cuprinde 13 persoane care au contactat virusul in ultimele zile.

Mai pot pleca din spital bolnavii cu COVID? Nelu Tataru explica ce se intampla cu acesti pacienti, incepand de azi

Bolnavii de coronavirus nu vor mai putea sa plece din spital la cererea lor, incepand de marti, odata cu intrarea in vigoare a noii Legi a izolarii si carantinei. Externarea se va face doar cu acordul medicului, a spus ministrul Sanatatii.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )