Libnet.ro
UNICEF

10:46

Dan Petrescu, infectat cu noul coronavirus, a fost internat in spital. La cate cazuri a ajuns CFR Cluj

B1 B1,
Dan Petrescu, infectat cu noul coronavirus, a fost internat in spital. La cate cazuri a ajuns CFR Cluj

Dan Petrescu a fost transportat la spitalul din Cluj, cu o ambulanta speciala, informeaza GSP. Antrenorul ardelenilor va sta in unitatea sanitara pentru investigatii cel putin 48 de ore. La CFR Cluj sunt. continuă pe B1

DanPetrescu, confirmat cu noul coronavirus. Cat timp va fi internat in spitalantrenorul celor de la CFR Cluj

Antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu virusul SARS-CoV-2 si devine cel de al 10-lea membru al clubului ardelean aflat in aceasta situatie.

Seful Protectiei Consumatorului Brasov, infectat cu noul coronavirus

Seful Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorului Brasov, Sorin Susanu, este infectat cu noul coronavirus si se afla internat in spital, cu simptome de boala.

Procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, infectat cu noul coronavirus

Un procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj, a fost diagnosticat cu COVID-19. La nivelul institutiei s-a declansat o ancheta epidemiologica.

Cea mai proasta veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost infectat cu coronavirus, conform unor surse din cadrul clubului, citate de GSP. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanta speciala in urmatoarele ore pentru a fi internat. Campioana Romaniei en-titre ajunge la 10 cazuri de COVID-19 dupa cele depistate in zilele precedente. Dan Petrescu, infectat .

Cand trebuie sa suspectezi ca te-ai infectat cu noul coronavirus si cum procedezi in continuare

Infectia cu virusul SARS-CoV-2 care determina aparitia bolii COVID-19 are simptome similare cu ale altor infectii virale: tuse, stranut, dureri de cap si de gat, dificultati de respiratie. in functie de simptome, putem suna la medicul de familie sau la 112.

A murit Dan Petrescu, fostul arbitru international

Dan Petrescu, fost arbitru, ex-presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a decedat la varsta de 75 de ani. Cauza decesului: tumoare la.

Soc in Liga I: Ce s-a aflat despre Dan Petrescu. Va fi internat

Cazurile de coronavirus se inmultesc si in lumea fotbalului. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dupa cum au spus unele surse de la club, informeaza gsp. ro.

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, conform gsp. ro. Acesta este cel mai rasunator nume din fotbalul romanesc, de pana acum, infectat cu noul.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, confirmat cu COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit gsp. ro. Este al 13-lea membru al clubului infectat cu coronavirus.

Andreea Esca a avut COVID-19. Sotul ei a fost internat la ATI din cauza infectiei cu noul coronavirus

Andreea Esca a fost tinta unor vesti controversate. S-a zvonit ca stirista ar fi fost infectata cu noul coronavirus, iar acesta ar fi fost motivul pentru care nu a aparut la stiri in ultimele saptamani.

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )