Libnet.ro
UNICEF

07:00

Digisport: Cosmin Olaroiu a plecat in China in plina pandemie si explica cum a castigat aceasta tara lupta cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Digisport: Cosmin Olaroiu a plecat in China in plina pandemie si explica cum a castigat aceasta tara lupta cu noul coronavirus

Cosmin Olaroiu 51 de ani), antrenorul celor de la Jiangsu Suning, a plecat din Romania in China la finalul lunii martie, cand pandemia de coronavirus incepea sa faca ravagii in Europa. continuă pe Hotnews

Cosmin Olaroiu, dezvaluiri despre ce se intampla in China in aceste zile. Gata, au invins

Punctul zero al pandemiei a fost China, mai exact orasul Wuhan, primul caz fiind declarat anul trecut in decembrie. De atunci lucrurile au evoluat in mod negativ iar cazurile de infectari a crescut alarmant, la nivel mondial. Cosmin Olaroiu, dezvaluiri despre ce se intampla in China in aceste zile Dupa cum relatam cu cev vreme .

Catalin Crisan, dezvaluiri emotionante. Trece prin momente grele, in plina pandemie: Am sters acei prieteni!

Epidemia de coronavirus pentru Catalin Crisan a fost un bun motiv pentru a-si face curatenie in lista de prieteni. Cu aceasta ocazie, celebrul cantaret a realizat cine trebuie sa ramana pe lista si cine trebuie sa dispara. Catalin Crisan, dezvaluiri cutremuratoare. Trece prin momente grele, in plina epidemie: Am sters acei prieteni! Catalin Crisan, in .

Decizie soc din partea Bisericii Ortodoxe Romane, in plina pandemie de COVID-19. Cum vor fi impartasiti credinciosii

Biserica Ortodoxa Romana a transmis un comunicat in care anunta ca toate Bisericile Ortodoxe autocefale raman fidele traditiei liturgice ortodoxe de impartasire. Anuntul vine in contextul in care tara noastra se confrunta cu o crestere exploziva a numarului de cazuri, fiind inregistrate in ultimele 24 de ore 994 de cazuri noi. Decizia luata de BOR .

Scandalos! Copii impartasiti cu aceeasi lingurita, in plina pandemie de coronavirus - VIDEO

Un gest scandalos a fost facut de un preot din localitatea Cristian, din Brasov. in plina pandemie, omul Domnului a uitat de regulile de pe Pamant si a impartasit zeci de credinciosi cu aceeasi lingurita.

Imunolog, declaratie socanta in plina pandemie! Acest secret nu il va spune absolut nimeni!

Razvan Dumitrescu a prezentat in emisiunea Subiectiv o declaratie a imunologului Radu Ciornei, care explica ce inseamna de fapt testarea pentru coronavirus.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )