Libnet.ro
UNICEF

14:15

Frica nu te scapa de coronavirus: Cum s-a imbolnavit Dan Petrescu, care sufla si in iaurt

Adevărul Adevărul,
Frica nu te scapa de coronavirus: Cum s-a imbolnavit Dan Petrescu, care sufla si in iaurt

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Tehnicianul de 52 de ani devine cel mai proeminent nume de pe lista tot mai lunga a oamenilor din fotbalul romanesc, care au fost plasati in izolare. continuă pe Adevărul

Cea mai proasta veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost infectat cu coronavirus, conform unor surse din cadrul clubului, citate de GSP. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanta speciala in urmatoarele ore pentru a fi internat. Campioana Romaniei en-titre ajunge la 10 cazuri de COVID-19 dupa cele depistate in zilele precedente. Dan Petrescu, infectat .

Dan Petrescu, infectat cu noul coronavirus, a fost internat in spital. La cate cazuri a ajuns CFR Cluj

Dan Petrescu a fost transportat la spitalul din Cluj, cu o ambulanta speciala, informeaza GSP. Antrenorul ardelenilor va sta in unitatea sanitara pentru investigatii cel putin 48 de ore. La CFR Cluj sunt.

Soc in Liga I: Ce s-a aflat despre Dan Petrescu. Va fi internat

Cazurile de coronavirus se inmultesc si in lumea fotbalului. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dupa cum au spus unele surse de la club, informeaza gsp. ro.

Surse: Dan Petrescu nu este asimptomatic - Cum se simte antrenorul campioanei CFR Cluj

Vestea zilei din sportul romanesc l-a avut in centru pe Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj fiind depistat pozitiv la Covid-19. Fostul international roman s-a alaturat pe o lista care cuprinde 13 persoane care au contactat virusul in ultimele zile.

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, confirmat cu COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul campioanei Romaniei, CFR Cluj, a fost testat pozitiv cu COVID-19, potrivit gsp. ro. Este al 13-lea membru al clubului infectat cu coronavirus.

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, conform gsp. ro. Acesta este cel mai rasunator nume din fotbalul romanesc, de pana acum, infectat cu noul.

Doliu in fotbalul romanesc. A murit fostul presedinte al CCA, Dan Petrescu

Dan Petrescu, fost arbitru, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si vicepresedinte al Federa.

A murit Dan Petrescu, fostul arbitru international

Dan Petrescu, fost arbitru, ex-presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a decedat la varsta de 75 de ani. Cauza decesului: tumoare la.

A murit Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al CCA

Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a murit la varsta de 75 de ani, dupa cum informeaza site-ul oficial al FRF.

Ce scrie presa din afara dupa ce Dan Petrescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Antrenorul lui CFR Cluj a fost testat si el pozitiv cu noul coronavirus. S-a confirmat, astfel, focarul de infectie de la campioane en-titre, acolo unde au fost depistate si alte 12 cazuri de persoane infectate cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )