Libnet.ro
UNICEF

20:00

Gica Hagi, la picioarele Simonei Halep. Ce mesaj i-a transmis fostul fotbalist noii campioane de la Wimbledon

Adevărul Adevărul,
Gica Hagi, la picioarele Simonei Halep. Ce mesaj i-a transmis fostul fotbalist noii campioane de la Wimbledon

Antrenorul si managerul clubului Viitorul Constanta, Gheorghe Hagi, a avut un mesaj de felicitare pentru Simona Halep, la putin timp dupa ce romanca a castigat finala turneului de la Wimbledon. continuă pe Adevărul

De la campion, pentru campioana. Mesajul emotionant al lui Gica Hagi pentru Simona Halep, dupa victoria de la Wimbledon: Cuvintele sunt prea mici...

Gica Hagi, antrenorul si patronul clubului Viitorul Constanta, a publicat un mesaj emotionant pentru Simona Halep, dupa ce romanca a trimfat, sambata, la Wimbledon. Cuvintele sunt prea mici. Felicitari,.

Cum o vede Gica Hagi pe Simona Halep in acest moment. Comparatia Regelui cu privirea la cariera lui de fotbalist

Simona Halep va juca azi in semifinale la Wimbledon, contra Elinei Svitolina, meci care o poate propulsa in ultimul act al competitiei londoneze.

Iohannis, Dancila si Tariceanu, reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon: Victorie exceptionala pentru tenisul romanesc

Simona Halep a dominat-o pe Serena Williams in finala de la Wimbledon. Romanca a pus mana pe cel de-al doilea trofeu de Mare Slem din cariera si a adus si multa mandrie in inimile romanilor, printre care se numara si politicienii nostri. Iohannis, Dancil si Tariceanu,reactii fabuloase dupa triumful Simonei Halep la Wimbledon Constanteanca Simona .

C.T. Popescu, asa cum nu l-am auzit vreodata. Ce spune despre performanta Simonei Halep la Wimbledon

Cristian Tudor Popescu a comentat prestatia Simonei Halep din semifinala cu Elina Svitolina de la Wimbledon. Numarul 7 mondial s-a impus cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat pentru prima data in cariera in finala turneului de la Londra. CTP: Simona a jucat alt tenis, a atacat si cand nu a avut ocazia Jurnalistul .

Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina. Toti s-au uitat lung spre scaunul lui

In aceasta zi de joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Rivala redutabila a romancei a avut rezultate incredibile in meciurile anterioare, dar este posibil ca Simona Halep sa aiba un avantaj. Cine a fost prezent in tribuna la meciul Simonei Halep cu Elina Svitolina Simona .

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep: Am crezut ca poate face un turneu foarte bun. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare

Daniel Dobre, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre succesul obtinut de eleva sa la Wimbledon, unde a castigat al doilea trofeu de Grand Slam din cariera. Tehnicianul a precizat ca a crezut ca Halep poate face un turneu bun, mai ales dupa meciul din turul trei cu Victoria Azarenka. Nu este doar meritul meu, avem o echipa mare. Darren Cahill a ajutat-o de asemenea si Ion Tiriac, a spus antrenorul romancei.

VIDEO FOTO Congresul USR s-a oprit cateva minute special pentru ca delegatii sa vada finalul meciului Simonei Halep de la Wimbledon

Moment special la congresul USR, la finalul meciului de la Wimbledon castigat de Simona Halep in fata Serenei Williams. Congresul USR s-a oprit pentru cateva minute pentru ca delegatii sa urmareasca ultimele game-uri din finala de la Wimbledon. Imediat dupa victoria Simonei Halep, in sala mare de la TNB, cei 500 de delegati USR prezenti au scandat minute in sir: Simona! Simona!.

Virginia Ruzici, managerul Simonei Halep: Inseamna enorm pentru Romania

Victoria Simonei Halep la Wimbledon, prima pentru un sportiv din Romania la prestigiosul turneu londonez, a fost comentata si de Virginia Ruzici, fosta noastra tenismena si in prezent manager al Simonei.

Iarba de la Wimbledon ii prieste Simonei Halep

Simona Halep s-a calificat pentru a doua oara in cariera in semifinalele turneului de la Wimbledon. Performanta a survenit dupa ce a invins-o, ieri, cu scorul de 7-6 , 6-1, pe jucatoarea chineza Shuai Zhang. Acesta este cel mai bun rezultat pentru Simona Halep in acest an, la un grand slam, dupa o perioada mai putin fasta a carierei sale, influentata si de unele probleme de sanatate. Turneul britanic poate reprezenta punctul de la care sa reinceapa urcusul Simonei Halep spre varful clasamentului WTA, in acest moment ea aflandu-se pe locul 7.

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon

Serena Williams va fi adversara Simonei Halep in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a invins-o, joi, fara drept de apel, 6-1, 6-2, pe Barbora Strycova 54 WTA).

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )