Libnet.ro
UNICEF

14:00

Gica Hagi vrea sa treaca la un alt nivel cu FC Viitorul: Nu mai vindem jucatori in Romania, la nicio echipa

Hotnews Hotnews,
 Gica Hagi vrea sa treaca la un alt nivel cu FC Viitorul: Nu mai vindem jucatori in Romania, la nicio echipa

Gica Hagi vrea sa creeze o echipa competitiva la FC Viitorul si a luat decizia de a nu mai transfera jucatori la echipe din Romania. Antrenorul constantenilor a transmis ca doar jucatorilor liberi de contract le va permite sa mearga la alte formatii din tara. Nu o sa mai dam jucatori in Romania, la nicio echipa. O sa incercam sa fim noi competitivi, sa ne luptam cu ei, a spus Hagi. continuă pe Hotnews

Gica Hagi, declaratie bomba: Sunt hunter! Anuntul facut va afecta piata transferurilor din Liga I

Managerul echipei Viitorul a vorbit, luni, la finalul meciului castigat cu Gaz Metan, scor 4-1, despre viitoarea strategie de transferuri a clubului.

Digisport - Kira Hagi: La 12 ani, tata ne-a asezat pe mine si pe Ianis la masa si si-a luat carnetelul! Ce a facut, ulterior, Gica Hagi

Kira Hagi 23 de ani), fiica lui Gica Hagi 54 de ani), este pe cale sa devina o actrita celebra. Tanara a povestit o intamplare petrecuta in urma cu mai bine de 10 ani, atunci cand a luat decizia sa urmeze acest drum.

Gica Hagi anunta ca nu va mai transfera jucatori la echipele din Romania

Gheorghe Hagi, a declarat, luni seara ca nu va mai transfera jucatori la echipe din Romania, ci doar in strainatate. A fost cel mai frumos meci al campionatului. Ma bucur ca ne-am ridicat la nivelul.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )