Libnet.ro
UNICEF

16:30

Insuficient pentru Simona Halep, grozav pentru Naomi Osaka. Japoneza se declara foarte multumita de noul ei antrenor

Adevărul Adevărul,
Insuficient pentru Simona Halep, grozav pentru Naomi Osaka. Japoneza se declara foarte multumita de noul ei antrenor

Naomi Osaka s-a aratat recunoscatoare pentru colaborarea cu antrenorul sau, Wim Fissette, colaborare pe care a inceput-o, in aceasta iarna. continuă pe Adevărul

WTA Brisbane: Naomi Osaka, in semifinale - Simona Halep, in afara podiumului mondial

Naomi Osaka isi continua parcursul de la turneul de la Brisbane, nipona calificandu-se in semifinale dupa o victorie muncita in fata lui Kiki Bertens. La capatul a doua ore de joc, asiatica s-a impus in trei seturi, scor 6-3, 3-6, 6-3.

VIDEO WTA Brisbane: Naomi Osaka, victorie dificila cu Sofia Kenin (Rezultatele zilei)

Naomi Osaka 4 WTA), cap de serie numarul 3, a fost pusa la grea incercare de americanca Sofia Kenin 14 WTA), nipona avand nevoie de doua ore si 23 de minute pentru a-si asigura calificarea in sferturile turneului de la Brisbane. Fostul lider mondial s-a impus cu 6-73), 6-3, 6-1.

VIDEO Naomi Osaka, victorie muncita cu Maria Sakkari - Nipona, in optimi la Brisbane

Fost lider mondial, Naomi Osaka a debutat cu o victorie in sezonul 2020 al circuitului WTA, nipona trecand cu greutate, scor 6-2, 6-74), 6-3, de Maria Sakkari. Victoria a calificat-o pe Naomi in optimile turneului de la Brisbane.

Gestul pe care l-a facut Simona Halep, inaintea primului turneu din 2020. Nu s-a putut abtine sa nu faca totul public

Simona Halep se pregateste de primul turneu al anului 2020. Numarul 4 WTA ia iesit la plimbare prin Adelaide, insotita de iubitul ei, Toni Iuruc. Simona a facut mai multe fotografii, pe care le-a postat pe contul personal de Instagram. Fanii i-au trimis mesaje de incurajare inainte de starul competitiei. Simona Halep, plimbare pe strazile .

Simona Halep pierde locul 3 in clasamentul WTA. Cum o afecteaza pentru Australian Open

Fara sa fi jucat in aceasta prima saptamana a sezonului 2020, Simona Halep va pierde un loc in ierarhia mondiala.

Veste fabuloasa primita de Simona Halep. Ce s-a intamplat dupa ce a ajuns impreuna cu Toni Iuruc in Australia

Simona Halep a primit o veste fabuloasa inainte de startul turneului din Adelaide, orasul natal al antrenorului Darren Cahill. Mai multe sportive de top au anuntat ca se retrag din competitie, locul lor urmand sa fie luat de alte jucatoare. Turneul din Australia este programat in perioada 12-20 ianuarie. Simona Halep scapa de jucatoare de .

Activitate inedita pentru Simona Halep intr-o pauza intre antrenamente: Ce a ales sa faca romanca in Australia (GALERIE FOTO)

Simona Halep se antreneaza in orasul australian Adelaide unde va debuta si in noul sezon competitional! intr-o pauza dintre antrenamente, Simona Halep a ales sa se relaxeze printr-o vizita la piata centrala.

Simona Halep, printre jucatoarele laudate de catre presedintele WTA. Ce asteptari are oficialul forului feminin

Presedintele Asociatiei de Tenis Feminin WTA), Steve Simon, a facut un bilant, in ceea ce priveste ultimul deceniu, prilej prin care a laudat-o pe Simona Halep.

Simona Halep, intre starurile consacrate ale ultimului deceniu in viziunea sefului WTA: Sportul nostru este pe maini foarte bune cu aceste noi campioane

Simona Halep se numara printre marile staruri ale ultimului deceniu din tenisului feminin in analiza facuta chiar de presedintele WTA, Steve Simon. Circuitul WTA a progresat mult in anii 2010. ) Este.

Simona Halep joaca intr-un demonstrativ la Adelaide

Inaintea debutului oficicial in anul 2020 la turneul de la Adelaide, Simona Halep va participa la un eveniment caritabil.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )