Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mircea Lucescu se desparte de Dynamo Kiev! Explozie de bucurie in randul fanilor

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu se desparte de Dynamo Kiev! Explozie de bucurie in randul fanilor

La doar patru zile dupa ce semnase contractul cu Dynamo Kiev, antrenorul Mircea Lucescu se desparte de echipa din capitala Ucrainei. continuă pe Online Sport

Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev. Anuntul facut de patronul ucrainean despre despartirea de roman

Ieri presa sportiva din toata Europa scria cu litere de-o schioapa de decizia celor de la Dynamo Kiev de a-l aduce pe banca de antrenor pe cel mai titrat antrenor roman al momentului, Mircea Lucescu, pentru 3 milioane de euro pe sezon. Rasturnare de situatie pentru Mircea Lucescu la Dinamo Kiev Dupa mai bine de .

Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dinamo Kiev

Celebrul antrenor Mircea Lucescu 74 de ani) si-a facut revenirea pe banca tehnica, ca antrenor al echipei Dinamo Kiev, rivala fostei echipe a romanului, Sahtior Donetk. imi era dor de Ucraina. Am.

Rasturnare de situatie in cazul lui Mircea Lucescu

Dupa ce a anuntat ca se desparte de Dynamo Kiev la patru zile dupa ce semnase contractul, ca urmare a presiunii puse de fanii echipei din capitala Ucrainei, Mircea Lucescu ar putea reveni in fruntea echipei ucrainene.

Surpriza de proportii! Mircea Lucescu a plecat de la Dinamo Kiev. Mesajul de adio al antrenorului roman

Mircea Lucescu a demisionat de la Dinamo Kiev dupa doar 4 zile de la semnarea contractului cu clubul ucrainean, informeaza GSP. Presiunea fanilor echipei a fost mult prea mare pentru tehnicianul in varsta de 74 de.

Mircea Lucescu, cel mai varstnic antrenor din lume

Tehnicianul roman a semnat recent cu Dynamo Kiev si a devenit cel mai in varsta antrenor din lume inca in activitate.

Fanii lui Dinamo Kiev nu-l vor pe Mircea Lucescu. Au inceput protestele in Ucraina (FOTO)

Mircea Lucescu este indezirabil la Dinamo Kiev. Tehnicianul roman a pregatittimp de 12 anirivala Sahtior Donetk. Angajamentul celor de la Dinamo Kiev cuMircea Lucescu a starnit un scandal.

Decizie soc: Mircea Lucescu si-a dat demisia de la Dinamo Kiev dupa doar patru zile de la semnarea contractului

Stirea zilei din sport vine din fotbal, acolo unde gsp. ro anunta plecarea lui Mircea Lucescu la doar patru zile de la semnarea contractului cu Dinamo Kiev, marea rivala a celor de la Sahtior formatie unde tehnicianul roman a antrenat timp de 12 ani).

Boala groaznica pe care Mircea Lucescu a luat-o din Mexic. Am avut-o timp de un an

Mircea Lucescu si-a deschis sufletul pentru jurnalistii francezi. Acesta a povestit cum a trecut peste una din cele mai grele perioade din viata sa. Cu ce boala groaznica s-a intors din Mexic? Mircea Lucescu, detalii despre boala pe care a luat-o din Mexic Mircea Lucescu a fost extrem de transparent in recentul sau interviu pentru .

Mircea Lucescu a decis sa renunte la dusmanie. impacare istorica in fotbalul romanesc

Anul trecut, in fotbalul romanesc se declansa un scandal mare, ce s-a lasat cu acuze si replici dure, si de-o parte si de alta. Personajele implicate in scandalul din 2019, erau Il Luce si fostul sau elev, Mircea Rednic. impacarea s-a lasat asteptata, dar s-a intamplat Febra scandalului dintre Mircea Lucescu si Mircea Rednic s-a .

Bancul zilei: Mircea Lucescu la interviu

Reporter: Cu cat credeti ca ar invinge echipa lui Dinamo din 70 pe cea de astazi? Mircea Lucescu: Cu 1-0, cred. Reporter: Doar atat?.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )