Libnet.ro
UNICEF

13:45

Probleme de lot pentru CFR Cluj inaintea meciului cu Lazio

Online Sport Online Sport,
Probleme de lot pentru CFR Cluj inaintea meciului cu Lazio

Pentru CFR Cluj se apropie ora primului joc din grupele Europa League, iar antrenorul Dan Petrescu are dureri de cap in ceea ce priveste alcatuirea lotului. continuă pe Online Sport

Sperante pentru CFR Cluj dupa ultimul meci al lui Lazio in Serie A

Pentru Lazio Roma a venit si prima infrangere a sezonului in Serie A, duminica, chiar inaintea partidei cu CFR Cluj din grupele Europa League.

Dan Petrescu, antrenor CFR: Culio si Traore sunt in lot, dar au probleme

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, in care a prefatat duelul cu Lazio, de joi, din grupele Europa League. Tehnicianul a anuntat ca Emmanuel Culio si Lacina Traore vor fi in lot pentru meciul de la Cluj-Napoca.

INFOGRAFIC: Dueluri-cheie in CFR Cluj Lazio

La revenirea in grupele unei competitii europene dupa sapte ani, CFR Cluj da peste Lazio Roma, formatia lui Stefan Radu, joi 19:55), live pe Betano alaturi de o gama variata de pariuri sportive online.

Simone Inzaghi, antrenor Lazio: Stefan Radu voia sa joace maine, dar nu face parte din lot. De la CFR Cluj, imi place mult Omrani

Tehnicianul echipei Lazio Roma, Simone Inzaghi, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca Stefan Radu si-ar fi dorit sa joace impotriva formatiei CFR Cluj, in Liga Europa, dar nu face parte din lot, astfel ca a ramas la Roma.

Brigada din Polonia la CFR Cluj - Lazio

UEFA a anuntat o brigada de arbitri din Polonia la meciul CFR Cluj - Lazio, programat joi seara de la 19:55 in prima etapa a grupelor Europa League.

Partida CFR Cluj - Lazio, arbitrata de o brigada poloneza

Polonezul Daniel Stefanski va arbitra meciul de fotbal dintre CFR Cluj si Lazio Roma, care va avea l.

FCSB vs CFR Cluj - Bilete cu preturi cuprinse intre 15 si 100 de lei

FCSB a anuntat, marti, ca au fost puse in vanzare biletele pentru meciul cu CFR Cluj, din etapa a 10-a a Ligii 1. Partida dintre vicecampioana si campioana Romaniei se va disputa pe Arena Nationala.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )