Libnet.ro
UNICEF

10:31

Ce scrie presa din afara dupa ce Dan Petrescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus

B1 B1,
Ce scrie presa din afara dupa ce Dan Petrescu a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Antrenorul lui CFR Cluj a fost testat si el pozitiv cu noul coronavirus. S-a confirmat, astfel, focarul de infectie de la campioane en-titre, acolo unde au fost depistate si alte 12 cazuri de persoane infectate cu. continuă pe B1

Ce scrie presa din Ungaria dupa ce Sepsi a pierdut Cupa Romaniei

FCSB a cucerit un trofeu in acest sezon: Cupa Romaniei. Trupa patronata de Gigi Becali s-a impus, miercuri seara, pe stadionului Ilie Oana, din Ploiesti, cu scorul de 1-0 in fata celor de la Sepsi. Unicul gol.

Ce a aparut in presa din Ungaria, dupa finala pierduta de Sepsi. Detaliul pe care l-au remarcat toti suporterii

Aseara s-a jucat Finala Cupei Romaniei la fotbal intre Spesi si FCSB, si numai o greseala mare a fost facuta, astfel FCSB invingand-o pe Sepsi in finala cupei. Ce a aparut in presa din Ungaria, dupa finala pierduta de Sepsi in finala Cupei Romaniei de fotbal, Sepsi OSK a fost eliminat cu 1-0 de FCSB, .

A murit Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al CCA

Dan Petrescu, fost arbitru international si presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, a murit la varsta de 75 de ani, dupa cum informeaza site-ul oficial al FRF.

Doliu in fotbalul romanesc. A murit fostul presedinte al CCA, Dan Petrescu

Dan Petrescu, fost arbitru, presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si vicepresedinte al Federa.

Dan Petrescu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, ar fi fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, conform gsp. ro. Acesta este cel mai rasunator nume din fotbalul romanesc, de pana acum, infectat cu noul.

A murit Dan Petrescu, fostul arbitru international

Dan Petrescu, fost arbitru, ex-presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor si fost vicepresedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a decedat la varsta de 75 de ani. Cauza decesului: tumoare la.

Cea mai proasta veste pentru Dan Petrescu. Antrenorul CFR Cluj, infectat cu coronavirus

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost infectat cu coronavirus, conform unor surse din cadrul clubului, citate de GSP. Acesta va fi transportat la Cluj cu o ambulanta speciala in urmatoarele ore pentru a fi internat. Campioana Romaniei en-titre ajunge la 10 cazuri de COVID-19 dupa cele depistate in zilele precedente. Dan Petrescu, infectat .

Soc in Liga I: Ce s-a aflat despre Dan Petrescu. Va fi internat

Cazurile de coronavirus se inmultesc si in lumea fotbalului. Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu coronavirus, dupa cum au spus unele surse de la club, informeaza gsp. ro.

Frica nu te scapa de coronavirus: Cum s-a imbolnavit Dan Petrescu, care sufla si in iaurt

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Tehnicianul de 52 de ani devine cel mai proeminent nume de pe lista tot mai lunga a oamenilor din fotbalul romanesc, care au fost plasati in izolare.

Dan Petrescu, infectat cu noul coronavirus, a fost internat in spital. La cate cazuri a ajuns CFR Cluj

Dan Petrescu a fost transportat la spitalul din Cluj, cu o ambulanta speciala, informeaza GSP. Antrenorul ardelenilor va sta in unitatea sanitara pentru investigatii cel putin 48 de ore. La CFR Cluj sunt.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )