Libnet.ro
UNICEF

12:15

Simona Halep si Darren Cahill se alatura celor care sprijina victimele din Australia. Anunturile facute de cei doi

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si Darren Cahill se alatura celor care sprijina victimele din Australia. Anunturile facute de cei doi

Simona Halep si antrenorul sau, Darren Cahill vor dona pentru victimele incendiilor din Australia, potrivit anunturilor facute de acestia. continuă pe Adevărul

Simona Halep, avertizata de arbitru. Greseala care nu a trecut neobservata in timpul partidei de la Adelaide

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) o infrunta marti pe Ajla Tomjlanovic 52 WTA, 26 de ani), in turul secund al turneului WTA de la Adelaide Australia).

Incendiile din Australia: Simona Halep l-a enervat de 10 ori pe Darren Cahill si doneaza 2.000 de dolari

Simona Halep a calculat ca l-a enervat de zece ori pe Darren Cahill in timpul meciului disputat, marti, cu Ajla Tomljanovic, astfel ca va dona 2. 000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetatie din Australia. Victoria din optimile turneului de la Adelaide ii asigura romancei un premiu brut de 22. 400 de dolari.

Simona Halep: Sfaturile lui Darren m-au ajutat cu adevarat azi

Simona Halep s-a impus in fata australiencei Ajla Tomljanovic, scor 6-4, 7-5, ajutata fiind si de sfaturile lui Darren Cahill. Romanca i-a multumit antrenorului sau dupa meci: Sfaturile lui m-au ajutat cu adevarat azi, iti multumesc D!.

VIDEO WTA Adelaide: Simona Halep, in sferturi (6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) Sfaturile lui Darren

Simona Halep a debutat cu dreptul in noul sezon, victoria fiind prima obtinuta fara set cedat in confruntarile cu Ajla Tomljanovic 6-4, 7-5). A fost nevoie de cate un on-court coaching in fiecare set pentru ca Simona sa faca pasul decisiv. Dupa un meci de o ora si 36 de minute, Halep a obtinut biletul care sa o duca in sferturile turneului Premier de la Adelaide.

Cu cine joaca Simona Halep in sferturi la Adelaide. Este genul de jucatoare care ii poate pune probleme

Simona Halep si-a aflat adversara din sferturile de finala ale turneului din Adelaide. Constanteanca va juca, joi, impotriva sportivei Aryna Sabalenka locul 12 WTA), care a trecut in optimi de Bernarda Pera locul 70 WTA) cu scorul de 7-6, 6-2. Partida este programata la ora 4:30, dar organizatorii pot modifica ora de start in functie .

Simona Halep Ajla Tomljanovic, in turul 2 la Adelaide. Primele declaratii ale sportivei inainte de meci

Simona Halep 28 de ani, locul 4 WTA) joaca marti, 14 ianuarie, in turul 2 al turneului din Adelaide, impotriva australiencei Ajla Tomljanovic 26 de ani, locul 52 WTA). Sportiva din Constanta a facut primele declaratii inainte de primul meci din cadrul competitiei care a fost introdusa in premiera in circuitul WTA. Simona Halep .

Simona Halep si motivul pentru care crede ca 2020 va fi un sezon cu noi performante

A debutat in noul sezon cu o victorie 6-4, 7-5 cu Ajla Tomljanovic) si spera sa mearga cat mai departe in turneul de la Adelaide. Simona Halep a vorbit cu presa despre anul 2020 si a spus care este motivul pentru care are toate motivele sa spere ca va obtine noi performante in circuitul WTA.

DigiSport: imi pare rau! Momentul in care Simona Halep a recunoscut cu ce echipa tine. Fanii au izbucnit in urale. VIDEO

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului WTA de la Adelaide, dupa ce a invins-o in doua seturi, 6-4, 7-5, pe Ajla Tomljanovic.

CTP avertisment teribil pentru Simona Halep: Ar trebui sa lucreze la asta!

Cristian Tudor Popescu a analizat prestatia Simonei Halep din primul meci disputat in 2020. Gazetarul a transmis si un avertisment in legatura cu jocul facut de Simona Halep. Simona are multe zone ale jocului.

Simona Halep, debutul si obiectivul pentru 2020: Castigarea unui Grand Slam, a inceput sa-mi placa

Nu a mai ramas mult timp si Simona Halep va debuta si la simplu in sezonul 2020. Adversara la Adelaide ii va fi Ajla Tomljanovic. inainte de a intra pe teren, fostul lider al ierarhiei WTA a vorbit despre obiectivele pentru anul in curs. Astfel, am aflat ca isi doreste sa castige un titlu de Grand Slam: a inceput sa-mi placa, a precizat Simona.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )