Libnet.ro
UNICEF

22:45

Simona Halep il oferteaza pe Darren Cahill dupa victoria de la Wimbledon 2019: Sa speram ca acest rezultat il va aduce inapoi

B1 B1,
Simona Halep il oferteaza pe Darren Cahill dupa victoria de la Wimbledon 2019: Sa speram ca acest rezultat il va aduce inapoi

Simona Halep a declarat dupa castigarea turneului de la Wimbledon ca spera ca aceasta finala sa-l aduca inapoi pe antrenorul Darren Cahill, chiar daca M-am simtit pierduta cand mi-a spus ca ne vom de. continuă pe B1

Simona Halep il asteapta pe Darren Cahill langa ea: Sper ca acest rezultat sa-l convinga sa se intoarca

Simona Halep a castigat Wimbledonul cu Daniel Dobre antrenor, dar gandul sportivei noastre este tot la Darren Cahill.

Ce vrei? Reactie neasteptata a lui Ion Tiriac in momentul in care Simona Halep a vrut sa-l imbratiseze dupa victoria de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut primul ei trofeu la Wimbledon, trecand de o maniera entuziasmanta de Serena Williams, in ultimul act al competitiei.

Cine transmite la TV meciul Simona Halep Serena Williams, finala de la Wimbledon 2019. Surpriza pentru romani

Simona Halep Serena Williams este marea finala de la Wimbledon 2019. Meciul se va disputa sambata, 13 iulie, de la ora 16:00. Simona a urcat deja pe locul 4 in clasamentul WTA si se va mentine pe aceasta pozitie indiferent de rezultatul din partida cu Serena. Simona Halep Serena Williams, finala de la .

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala. Gabriela Firea nu va participa la eveniment

Simona Halep va prezenta trofeul de la Wimbledon pe Arena Nationala, miercuri, 17 iulie 2019, de la ora 19:00. Primarul general al Capitalei a confirmat ca municipalitatea va organiza evenimentul, dar a precizat ca nu va fi prezenta. Cel mai probabil, Gabriela Firea nu mai vrea sa riste sa fie huiduita de cei care vor .

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

DigiSport: Simona Halep, reactie de mare campioana, dupa ce a spulberat-o pe Serena Williams

Simona Halep a avut o reactie de mare campioana, dupa ce a batut-o fara drept de apel pe Serena Williams, in finala de la Wimbledon.

VIORICA DANCILA: Felicitari, Simona Halep, pentru meciul exceptional de la Wimbledon

Premierul Viorica Dancila a felicitat-o, intr-un mesaj publicat pe facebook, pe Simona Halep pentru meciul exceptional din semifinala turneului de la Wimbledon si i-a urat succes pentru finala.

Halep, uluita dupa victoria de la Wimbledon: Nu am jucat niciodata un meci mai bun de atat

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon, sambata, dupa ce a invins-o pe americanca Serena Williams in finala cu 6-2, 6-2. Halep a avut o prima reactie dupa victoria de.

Simona Halep, felicitata de Kate Middleton dupa ce a castigat Wimbledon

Simona Halep si-a implinit doua visuri sambata: a castigat finala Wimbledon si a intalnit-o pe Kate Middleton, care a felicitat-o pentru victorie.

VIDEO intoarcerea Reginei: Simona Halep a aterizat la Bucuresti cu trofeul de la Wimbledon

Simona Halep a fost primita la Salonul Oficial al Aeroportului International Henri Coanda, dupa ce a cucerit al treilea trofeu de Grand Slam pentru Romania in tenisul feminin.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )