Libnet.ro
UNICEF

12:45

VIDEO Piturca ameninta ca muta echipa de pe Oblemenco din cauza gazonului: Trebuie sa se ia masuri cat mai repede

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Piturca ameninta ca muta echipa de pe Oblemenco din cauza gazonului: Trebuie sa se ia masuri cat mai repede

Antrenorul CS Universitatea Craiova, Victor Piturca, a amenintat ca va muta echipa de pe Stadionul Ion Oblemenco daca primaria nu va monta un gazon bun pe arena. Fostul selectioner a afirmat ca primaria vrea sa achizitioneze un gazon scump, de 250. 000 de euro, precum cel de pe Arena Nationala, a carui calitate este slaba. continuă pe Hotnews

Alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent - VIDEO

A fost alerta generala in judetul Cluj din cauza unui incendiu violent izbucnit la depozitul unei reprezentante auto din Floresti. Hala, in care erau depozitate subrante toxice si vopsele a fost mistuita de.

Vor fi interzise tigarile electronice in Romania? 5 oameni au murit pana acum din cauza lor in SUA!

Cinci persoane au murit la inceputul lunii septembrie din cauza unei boli pulmonare misterioase despre care medicii cred ca ar putea fi cauzata de vapori. Centrele pentru Controlul si prevenirea bolilor au declarat ca numarul posibilelor cazuri de boli respiratorii severe de la persoane care apeleaza sau folosesc tigari electronice se ridica acum la aproximativ .

Un medic intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii din cauza incalcarilor grave ale legii de catre conducerea Colegiului Medicilor Stomatologi

Mihaela Cutui Pardos, medic stomatolog din Timisoara si avertizor de integritate, anunta ca va intra in greva foamei in fata Ministerului Sanatatii incepand de maine, 18 septembrie, si pana la rezolvarea revendicarilor, din cauza incalcarilor grave ale legii de catre actuala conducere a Colegiului Medicilor Stomatologi Romania, modificarilor legislative nestatutare si ilegale care au dus la restrangerea drepturilor medicilor practicieni in scopul centralizarii puterii in mana unui grup de persoane care au confiscat acest Colegiu.

Sute de persoane au fost evacuate in insula greaca Zakynthos din cauza unui incendiu de vegetatie

Autoritatile din insula greaca Zakynthos au evacuat duminica aproximativ 300 de localnici si turisti din doua sate din cauza unui incendiu puternic de vegetatie, potrivit agentiei Euronews, citata de Mediafax.

VIDEO Circulatia a fost blocata pe DN 72, la Mija, din cauza unui accident rutier

Circulatia rutiera a fost blocata, marti, pe DN72 Ploiesti Targoviste, pe raza localitatii Mija, judetul Dambovita, acolo unde a avut loc o coliziune intre doua autoturisme. in urma impactului, doua persoane au fost ranite. Circulatia rutiera a fost intrerupta pe ambele sensuri.

BURSELE DIN LUME Pietele europene scad din cauza atacurilor din Arabia Saudita

Bursele din Europa au scazut ieri, investitorii reactionand la escaladarea tensiunilor din Orientul Mijlociu, res-pectiv la atacurile asupra unor unitati majore de productie a titeiului din Arabia Saudita. * London Stock Exchange.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )