Libnet.ro
UNICEF

01:05

Zinedine Zidane, la pamant. Ce a declarat antrenorul lui Real Madrid dupa esecul umilitor din Liga Campionilor

Adevărul Adevărul,
Zinedine Zidane, la pamant. Ce a declarat antrenorul lui Real Madrid dupa esecul umilitor din Liga Campionilor

Antrenorul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a recunoscut superioritatea clara a formatiei PSG la meciul desfasurat, miercuri, in Liga Campionilor. continuă pe Adevărul

VIDEO PSG - Real Madrid 3-0 Galacticii, de nerecunoscut

Real Madrid a avut parte de o seara grea la Paris Champions League, Grupa A), formatia pregatita de Zinedine Zidane fiind invinsa categoric, scor 3-0, pe terenul lui PSG. Angel Di Maria a fost eroul gazdelor de pe Parc des Princes a bifat o dubla).

Thomas Tuchel (antrenor PSG), dupa 3-0 cu Real Madrid: Daca vreunul ma intreaba daca vom castiga Liga Campionilor, plec in secunda urmatoare

Antrenorul formtiei PSG, Thomas Tuchel, si-a ascuns cu greu satisfactia la conferinta de presa organizata dupa succesul cu Real Madrid din Liga Campionilor.

Champions League: PSG vs Real Madrid si Atletico Madrid vs Juventus, printre cele mai asteptate dueluri ale serii (Programul televizarilor)

Prima etapa a grupelor Champions League continua miercuri, printre protagoniste aflandu-se multe dintre favoritele actualei editii a competitiei. Unul dintre cele mai interesante meciuri ale serii se anunta a fi cel dintre Real Madrid, detinatoarea recordului de trofee 13), si PSG. Pe Wanda Metropolitano se vor infrunta Atletico Madrid si Juventus, in timp ce Tottenham, finalista ultimului sezon, va evolua pe terenul celor de la Olympiacos Pireu.

Thomas Tuchel socheaza dupa victoria cu Real Madrid: Plec in secunda urmatoare

Paris Saint-Germain a invins-o pe Real Madrid, cu 3-0, la debutul in faza grupelor din Liga Campionilor.

Champions League: PSG a umilit-o pe Real Madrid. Juventus, doar o remiza cu Atletico

Paris Saint-Germain a invins-o pe Real Madrid cu scorul de 3-0, miercuri seara, pe Parc des Prince.

Parisul viseaza cu ochii deschisi dupa 3-0 cu Real Madrid

Intr-o partida pe care am prefatat-o drept prima finala a noului sezon de Liga Campionilor, Paris Saint-Germain a surclasat-o pe Real Madrid cu un 3-0 care nu a lasat loc de prea multe interpretari.

Regal fotbalistic in a doua seara de Liga Campionilor. Real Madrid ingenuncheaza in Cetatea Parisului (3-0), iar Atletico si Juventus ofera thriller-ul serii

A doua seara de Liga Campionilor a adus o noua ploaie de goluri peste Europa. Marele soc al serii, daca il putem numi asa, pare sa fi fost cel de la Paris, unde campioana Frantei a dispus de Real Madrid, la.

Totul despre finala de la Paris: PSG Real Madrid

Derby-ul primei etape din faza grupelor in Liga Campionilor le aduce fata in fata pe Paris Saint-Germain si Real Madrid.

Zidane: Nu a fost o seara buna pentru noi

Zinedine Zidane, antrenorul lui Real Madrid, a criticat lipsa de intensitate din jocul elevilor sa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )