Libnet.ro
UNICEF

15:45

CM 2018: Programul ultimelor meciuri din Grupele A si B - Spania si Portugalia vor juca luni

Hotnews Hotnews,
 CM 2018: Programul ultimelor meciuri din Grupele A si B - Spania si Portugalia vor juca luni

Ziua de luni programeaza ultimele meciuri din Grupele A si B, in urma carora se vor stabili primele dueluri din faza optimilor de finala ale Campionatului Mondial. De la ora 17:00 se vor disputa partidele Uruguay vs Rusia si Arabia Saudita vs Egipt, iar ziua va fi inchisa de confruntarile Spania vs Maroc si Iran vs Portugalia, de la ora 21:00. continuă pe Hotnews

Echipele calificate in optimi inaintea ultimelor meciuri din grupe

Dupa a doua etapa a meciurilor din faza grupelor cunoastem sase echipe calificate matematic in optimile de finala la Cupa Mondiala din Rusia.

Simulare. Cum arata tabloul optimilor inaintea ultimelor meciuri din grupe

Daca nu vom avea parte de mari surprize in ultima etapa a grupelor, tabloul optimilor de finala la Cupa Mondiala ar arata precum cel de mai jos.

CM 2018: Patru suporteri ai nationalei din Peru au ratat avionul si au luat taxiul 650 de kilometri pentru a vedea meciul favoritilor cu Danemarca

Patru fani peruani s-au deplasat cu taxiul de la Moscova la Saransk 650 de kilometri) pentru a asista la meciul dintre Peru si Danemarca, din grupele Cupei Mondiale, cursa pentru care au platit 800 de dolari, relateaza LEquipe si Reuters.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: CM 2018: Spania si Portugalia, n optimi - Ibericii au smuls un rezultat de egalitate n prelungiri (2-2 cu Maroc); Iranul, aproape de golul calificarii (1-1 cu Portugalia)

Portugalia si Spania s-au calificat in optimile de finala ale Campionatului Mondial, dar ultima etapa din Grupa B a furnizat doua rezultate surprinzatoare. Marocul, echipa eliminata inaintea meciului cu Spania, a fost la un pas sa se impuna in fata ibericilor. Nationala pregatita de Fernando Hierro a smuls in extremis un rezultat de egalitate 2-2), gratie reusitei superbe a lui Iago Aspas din minutul 90+1. in cealalta confruntare a grupei, Portugalia a terminat la egalitate cu Iranul, scor 1-1, partida de la Saransk fiind marcata si de ratarea unui penalty de catre Cristiano Ronaldo 53'). Lusitanii au fost la un pas de o adevarata drama, Mehdi Taremi ratand o ocazie uriasa in minutul 90+5 sutul sau s-a dus in plasa laterala).

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )