Libnet.ro
UNICEF

19:00

Adevarul Live: Anamaria Prodan, inventatoarea minciunii! Culisele transferului lui Stanciu in Arabia Saudita

Adevărul Adevărul,
Adevarul Live: Anamaria Prodan, inventatoarea minciunii! Culisele transferului lui Stanciu in Arabia Saudita

La 25 de ani, Nicolae Stanciu a facut un pas inapoi din punct de vedere fotbalistic, parasind Europa pentru a semna cu Al-Ahli Jeddah, locul 4 in prima liga saudita. continuă pe Adevărul

Adevarul Live, ora 12.00: Aventura romanului care a traversat Americile de la nord la sud pe bicicleta

La Adevarul Live, de la ora 12. 00, vorbim despre experienta inedita a lui Radu Paltineanu 30 de ani), care, in urma cu trei ani, a pornit pe doua roti din Alaska si a ajuns pana in Tara de foc, devenind primul roman care a reusit sa uneasca, pe bicicleta, cele doua extreme ale Americilor.

Adevarul Live, ora 21.00. Sergiu Mocanu, despre alegerile din 24 februarie si programul Antimafie

Liderul Miscarii Populare Antimafie, Sergiu Mocanu, este invitatul emisiunii Adevarul Live Moldova de luni, 28 ianuarie. Vom discuta despre obiectivele pe care si le propune formatiunea sa sa le realizeze in viitorul Parlament, dar si alte subiecte de actualitate in contextul alegerilor parlamentare din 24 februarie.

INCREDIBIL cum isi etaleaza LUXUL! Impresara Anamaria Prodan a dat 80.000 de euro pe o geanta: Eu imi cumpar orice imi place si niciodata nu ma uit la pret... (FOTO)

Anamaria Prodan nu se uita deloc la bani atunci cand isi cumpara haine si accesorii. Ba mai mult, impresara isi etaleaza opulenta fara sa-i pese de critici. Recent, ea a scos din buzunar 80. 000 de euro .

Anamaria Prodan, ridicola: Cum a incercat sa denatureze adevarul in cazul transferului lui Stanciu la arabi

In incercarea de a nega evidenta si anume faptul ca Nicolae Stanciu a regresat din punct de vedere fotbalistic, impresarul a avut un discurs socant la televizor, sustinand ca Al-Ahli ar ascunde mingea, daca ar intalni o formatie romaneasca.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )