Libnet.ro
UNICEF

20:00

Rednic a fost demis din Arabia Saudita

Online Sport Online Sport,
Rednic a fost demis din Arabia Saudita

Mircea Rednic nu mai este antrenorul formatiei Al Faisaly din Arabia Saudita. continuă pe Online Sport

Mircea Rednic a fost demis de la Al Faisaly

Antrenorul Mircea Rednic a fost demis, marti, din functia de antrenor al echipei Al Faisaly, din Arabia Saudita, a anuntat presa locala. Rednic a inregistrat o victorie, un egal si trei infrangeri, lasand echipa pe locul 11.

CRIMA de STAT! Un jurnalist din Arabia Saudita, critic acerb al puterii, ar fi fost ASASINAT in consulatul de Istanbul de o echipa venita special (FOTO)

Jurnalistul saudit Jamal Khashoggi, un critic al puterii de la Ryad care a fost dat disparut marti la Istanbul, ar fi fost asasinat in consulatul tarii sale de la Istanbul, potrivit unei apropiate de guvernul turc,.

RIUF 2018 Oferta all inclusive a unei universitati din Arabia Saudita pentru studentii romni. Cautam oameni foarte ambitiosi, care sa fie deschisi sa traiasca ntr-un alt mediu

Peste 120 de universitati din toata lumea cauta studenti din Romania in cadrul RIUF - Romanian International University Fair, targul universitatilor straine care se desfasoara intre 6 si 7 octombrie la Sala Palatului din Capitala.

Afacerea cu Becali care l-a dat afara pe Mircea Rednic. Sunt in joc 15 milioane de euro

Mircea Rednic a fost demis din cauza ca a vrut sa scape de trei jucatori de la Al Faisalypentru a le face loc lui Gnohere si lui Florin Tanase, dupa ce a stabilit cu Gigi Becali ca o sa ii vanda pe cei.

Telescopul spatial Hubble a fost oprit, din cauza unei defectiuni la un giroscop

Telescopul spatial american Hubble, pe orbita din 1990, este oprit in prezent, din cauza unei defectiuni a giroscoapelor, a anuntat luni NASA, potrivit AFP.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )