Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO Marius Sumudica, la pamnt dupa ce i s-a facut rau: Am avut o cadere de calciu pe un fond de stres

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Marius Sumudica, la pamnt dupa ce i s-a facut rau: Am avut o cadere de calciu pe un fond de stres

Tehnicianul echipei Al Shabab, Marius Sumudica, a declarat, vineri seara, la Digi Sport, ca pe finalul meciului cu Al Qadisiya, din Arabia Saudita, a suferit o cadere de calciu, pe fondul unui stres teribil. continuă pe Hotnews

VIDEO Lui Sumudica i s-a facut rau cand a vazut ca arbitrul vrea sa anuleze un gol marcat de echipa sa la ultima faza

Lui Sumudica i s-a facut rau dupa ce arbitrii au vrut sa anuleze golul de la final. Reusita a fost validata dupa consultarea VAR. Tehnicianul si-a revenit si apoi a participat la conferinta de presa.

Momente dramatice: Marius Sumudica a lesinat in timpul meciului. Care este starea actuala a antrenorului roman

Momente dificile pentru Marius Sumudica la ultimul meci sustinut de echipa pe care o antreneaza, Al Shabab, in campionatul Arabiei Saudite impotriva celor de la Al Qadisiya. in timpul meciului, lui Marius.

Zeci de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale dupa ce li s-a facut rau la Patriarhie

42 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale in ultimele doua zile dupa ce li s-a facut rau la Patriarhie, trei dintre acestea ajungand la spital, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.

Prima reactie a lui Sumudica, dupa ce i s-a facut rau in Arabia Saudita

Marius Sumudicaa vorbit in premiera, dupaincidentele de la meciul cu Al Qadisiya, cand s-a dus peste arbitrul care consulta VAR-ul, pentru ca apoi sa i se faca rau. Al-Shabab a obtinut o.

VIDEO Marius Copil, 21 de asi pentru a trece de Marin Cilic / Duel cu Taylor Fritz n sferturi

Marius Copil, loul 93 ATP, a trecut entuziasmant de Marin Cilic 6 ATP), scor 7-5, 7-62), la al treilea meci jucat de cei doi in ultimele doua luni si jumatate. Romanul a reusit nu mai putin de 21 de asi fata de patru ai croatului) si cu un procentaj de 90% de puncte castigate pe primul serviciu s-a calificat in sferturile turneului de la Basel, unde il va intalni pe americanul Taylor Fritz 57 ATP). Miercuri au mai obtinut victorii in Elvetia jucatori precum Alexander Zverev, Stefanos Tsitsipas sau Ernest Gulbis.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2408 seconds )