Libnet.ro
UNICEF

19:00

Danemarca - Australia 1-1, egal pentru nordici

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Danemarca - Australia 1-1, egal pentru nordici

Australia a reusit sa mai piarda niste puncte si in al doilea meci de la Campionatul Mondial. Daca in partida cu Franta a ratat egalul, acum a reusit sa nu obtina victoria. Generoasa la efort, echipa cangurilor se poate plange, pe buna dreptate, de ghinion, dar nu si de arbitrajul video, care i-a adus un nou penalty. Fanii sai pricep cu greu de ce lucrurile stau asa cum stau, avand numeroase momente de dezamagire profunda. continuă pe Ziarul Bursa

Danemarca - Australia 1-1, egal pentru nordici

Australia a reusit sa mai piarda niste puncte si in al doilea meci de la Campionatul Mondial. Daca in partida cu Franta a ratat egalul, acum a reusit sa nu obtina victoria. Generoasa la efort, echipa cangurilor se poate plange, pe buna dreptate, de ghinion, dar nu si de arbitrajul video, care i-a adus un nou penalty. Fanii sai pricep cu greu de ce lucrurile stau asa cum stau, avand numeroase momente de dezamagire profunda.

DANEMARCA - AUSTRALIA LIVE la CM2018. ONLINE STREAM TVR HD plus - VIDEO

DANEMARCA - AUSTRALIA LIVE la CM2018. ONLINE STREAM TVR HD plus - VIDEO. Danemarca, fosta adversara a Romaniei in preliminarii, este cotata cu prima sansa in partida cu Australia, joi, de la ora 15,00 ora.

LIVE TEXT Danemarca - Australia (15:00)

Ziua de joi incepe la Cupa Mondiala cu meciul Danemarca - Australia din Grupa C. Urmariti partida aici live text.

LIVE TEXT Danemarca - Australia in Grupa C. VAR-ul intervine decisiv!

Ziua de joi incepe la Cupa Mondiala cu meciul Danemarca - Australia din Grupa C. Urmariti partida aici live text.

Asa am trait Danemarca - Australia

Ziua de joi a inceput la Cupa Mondiala cu meciul Danemarca - Australia din Grupa C.

DANEMARCA - AUSTRALIA LIVE STREAM. Meci decisiv pentru australieni ONLINE VIDEO TVR

Danemarca si Australia vor alinia aceleasi formatii ca in meciurile lor de debut la partida care va avea loc joi, de la ora 15,00 ora Romaniei, TVR 1, TVR HD), pe Samara Arena, in Grupa C a Cupei Mondiale de.

VIDEO FOTOGALERIE CM 2018: Danemarca - Australia 1-1 / Golul lui Eriksen, VAR-ul si nca un penalty pentru australieni

Danemarca si Australia au incheiat la egalitate partida disputata pe Samara Arena, scor 1-1. Trupa lui Age Hareide a inceput in forta meciul si a deschis scorul inca din minutul 7, prin Eriksen. Formatia de la Antipozi a restabilit egalitatea in urma unui penalty acordat dupa interventia arbitrajului video, in minutul 38. Jedinak a transformat fara emotii de la punctul cu var. Australienii puteau obtine victoria pe final de meci, dar Kasper Schmeichel a intervenit salvator la doua ocazii uriase ale cangurilor.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2481 seconds )