Libnet.ro
UNICEF

17:30

UEFA va introduce arbitrajul video (VAR) n Champions League ncepnd cu sezonul 2019-2020

Hotnews Hotnews,
 UEFA va introduce arbitrajul video (VAR) n Champions League ncepnd cu sezonul 2019-2020

Dupa ce a fost prezent la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia din vara acestui an) si si-a facut debutul si in alte campionate importante din Europa, VAR-ul n. r. arbitrajul video) va face pasul si in Champions League, incepand din sezonul 2019-2020. Se actualizeaza. continuă pe Hotnews

Arbitrajul video va fi folosit in Liga Campionilor

UEFA se aliniaza tendintei din fotbalul mondial si anunta ca din sezonul urmator sistemul de arbitraj video VAR) va fi utilizat in Liga Campionilor, cea mai importanta competitie a fotbalului european.

Campioana Romniei va juca n primul tur de calificare al Champions League, n sezonul viitor

Campioana Romaniei va juca in primul tur de calificare al Champions League, in sezonul viitor, dupa ce in acest sezon campioana CFR Cluj a intrat in turul al doilea preliminar, informeaza Federatia Romana de Fotbal. Schimbarea vine dupa rezultatele slabe ale echipelor romanesti din competitiile europene, care nu au reusit sa se califice in grupe.

Decizie istorica luata de UEFA. VAR va fi introdus in Champions League

UEFA a anuntat astazi ca, din sezonul 2019-2020, va introduce VAR-ul in Liga Campionilor. intr-o intrunire care a avut loc astazi la Nzon, Comitetul Executiv al UEFA a decis ca, de stagiunea viitoare, la meciur.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )