Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alexander Zverev a castigat Turneul Campionilor de la Londra. Performanta vietii pentru tenismenul german VIDEO

Antena3 Antena3,
Alexander Zverev a castigat Turneul Campionilor de la Londra. Performanta vietii pentru tenismenul german VIDEO

Tanarul tenisman german Alexander Zverev l-a invins pe sarbul Novak Djokovic, numarul unu mondial, cu 6-4, 6-3, duminica, in finala Turneului Campionilor, Nitto ATP Finals, desfasurata la O2 Arena din. continuă pe Antena3

Djokovici - Zverev, finala Turneului Campionilor de la Londra. Ce record poate egala tenismenul sarb

Turneul Campionilor, ultima mare competitie de tenis a anului, a ajuns in faza finalei, care se va disputa azi, de la ora 20. 00, la Londra.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, pentru prima oara rege la Londra/ Novak Djokovic, batut cu propria arma: serviciul

Alexander Zverev a reusit marea surpriza a sezonului si a castigat pentru prima oara in cariera Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-3, pe liderul mondial Novak Djokovic. Neamtul a reusit sa faca patru break-uri impotriva sarbului, care pana in finala nu pierduse niciodata pe propriul serviciu avea 36 de game-uri consecutive castigate). Zverev a devenit primul german campion la Londra dupa Boris Becker in 1995). Finala a durat doar o ora si 21 de minute. Se actualizeaza.

VIDEO Turneul Campionilor: Alexander Zverev, pentru prima oara rege la Londra/ Novak Djokovic, batut cu propria arma: serviciul

Alexander Zverev a reusit marea surpriza a sezonului si a castigat pentru prima oara in cariera Turneul Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 6-4, 6-3, pe liderul mondial Novak Djokovic. Neamtul a reusit sa faca patru break-uri impotriva sarbului, care pana in finala nu pierduse niciodata pe propriul serviciu avea 36 de game-uri consecutive castigate). Zverev a devenit primul german campion la Londra dupa Boris Becker in 1995). Finala a durat doar o ora si 21 de minute.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, primul finalist dupa ce l-a nvins surprinzator pe Roger Federer

Alexander Zverev a produs una dintre surprizele Turneului Campionilor de la Londra, dupa ce l-a invins in semifinale pe Roger Federer, scor 7-5, 7-65). Meciul a durat o ora si 37 de minute. Se actualizeaza.

Turneul Campionilor: Alexander Zverev, n semifinale - Isner si Cilic, eliminati

Alexander Zverev a obtinut calificarea in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra dupa ce l-a invins, scor 7-65), 6-3, pe John Isner, intr-un adevarat duel al serviciilor puternice. Succesul germanului i-a eliminat din competitie pe John Isner adversarul de vineri) si pe Marin Cilic.

SOC la Turneul Campionilor! Roger Federer, ELIMINAT in semifinale, dupa un meci DRAMATIC cu Zverev. Neamtul, HUIDUIT de public (VIDEO)

Marele campion elvetian Roger Federer 3 ATP) a fost eliminat, sambata, de la Turneul Campionilor de la Londra, dupa ce a fost invins de germanul Alexander Zverev 5 ATP). Meciul a fost unul extrem de disputat,.

SOC la Turneul Campionilor: La doar 21 de ani, Alexander Zverev l-a SPULBERAT pe Djokovic in finala, dupa ce trecuse si de Federer (FOTO, VIDEO)

Surpriza imensa in finala Turneului Campionilor! Germanul Alexander Zverev 5 ATP) l-a invins duminica pe marele favorit, sarbul Novak Djokovic1 ATP), in doua seturi, cu scorul de 6-4, 6-3, si a.

VIDEO Copilul de mingi, asul si huiduielile publicului de la finalul meciului dintre Alexander Zverev si Roger Federer

Alexander Zverev a castiga partida disputata impotriva lui Roger Federer in semifinalele Turneului Campionilor, insa a fost huiduit de public la finalul partidei. Scena a avut loc dupa ce un copil de mingi a scapat o minge in tiebreak-ul setului secund, la scorul de 4-3 pentru Federer. Zverev i-a atras atentia arbitrului, acesta a decis rejucarea punctului, iar neamtul a reusit un as.

VIDEO Federer, in semifinale la Turneul Campionilor dupa un meci perfect

Roger Federer s-a calificat in semifinale la Turneul Campionilor si a catigat grupa din care a facut parte, alaturi de Anderson, Nishikori si Thiem.

VIDEO Turneul Campionilor: Novak Djokovic, victorii pe linie n grupa dupa ce a trecut de Marin Cilic

Novak Djokovic a obtinut a treia victorie in Grupa Guga Kuerten a Turneului Campionilor, dupa ce l-a invins, scor 7-67), 6-2, pe Marin Cilic. Deja castigator al grupei, sarbul a mai obtinut 200 de puncte in clasamentul ATP, fiind singurul jucator neinvins de la Londra. Meciul a durat o ora si 36 de minute.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )