Libnet.ro
UNICEF

00:06

Arena Nationala se inchide! Cand se va putea juca din nou fotbal pe cel mai mare stadion al tarii

Adevărul Adevărul,
Arena Nationala se inchide! Cand se va putea juca din nou fotbal pe cel mai mare stadion al tarii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca Arena Nationala va fi inchisa pana cand problema gazonului va fi rezolvata. continuă pe Adevărul

Firea: Arena Nationala va fi inchisa pentru competitiile sportive, pana la remedierea starii gazonului

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni ca Arena Nationala va fi inchisa pentru competitiile sportive pana la remedierea starii gazonului, ea mentionand, totodata, ca acest proces ar putea dura doua - trei luni.

UPDATE Arena Nationala va fi nchisa pentru refacerea gazonului. Firea: Lucrarile ar putea dura 2-3 luni

Arena Nationala va fi inchisa pentru toate competitiile sportive, pentru refacerea gazonului, a anuntat luni seara primarul Capitalei, Gabriela Firea.

Liga 1: Accidentat pe plaja de pe Arena Nationala, Dan Nistor are leziune fibrilara si va reveni n trei saptamni

Mijlocasul echipei Dinamo, Dan Nistor, a suferit o leziune fibrilara la coapsa dreapta din cauza starii precare a terenului de joc de pe Arena Nationala si va lipsi de pe teren aproximativ trei saptamani, a declarat pentru News. ro un oficial al gruparii din Soseaua Stefan cel Mare, sub protectia anonimatului.

VIDEO Dragnea, iritat din nou de ntrebarile unei ziariste: Domnisoara procuror, aveti un stil foarte interogatorial, asa ...

Liviu Dragnea a fost din nou iritat de intrebarile unei ziariste, careia i-a cerut sa nu mai scrie SMS-uri in timp ce ii raspunde si pe care a acuzat-o de un stil foarte interogatorial.

Poluarea a atins din nou cote alarmante in Beijing. Orasul este acoperit de ceata si fum

Biroul de raspuns de urgenta pentru poluarea aerului din Beijing a emis marti cod galben pentru ceata si fum, reamintind locuitorilor sa ia masuri de precautie in aceasta situatie, relateaza.

Sedinta remanierilor din Guvern, amanata din nou

Remanierile anuntate de Guvernul Dancila se amana din nou. Secretarul general al PSD, Codrin Stefanescu a declarat, in exclusivitate pentru Antena 3, ca mult asteptatul CEX in care urma sa se stabil.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )