Libnet.ro
UNICEF

23:00

Se ascute lupta pentru titlu! FCSB trece de Sepsi si ii sufla in ceafa liderului CFR

Adevărul Adevărul,
Se ascute lupta pentru titlu! FCSB trece de Sepsi si ii sufla in ceafa liderului CFR

FCSB a invins, luni seara, pe Arena Nationala, scor 2-0, echipa Sepsi Sfantu Gheorghe, in ultimul meci al etapei a 4-a din play-off Ligii 1, si s-a apropriat la doar 3 puncte de CFR Cluj. continuă pe Adevărul

FCSB Sepsi, meciul care poate relansa lupta pentru titlu

CFR Cluj n-a reusit decat un 0-0 in deplasare la Craiova, iar FCSB se vede obligata sa castige intalnirea cu Sepsi Sf. Gheorghe pentru a reintra cu sanse reale in lupta pentru castigarea campionatului.

Premier League: Liverpool intoarce scorul cu Southampton (3-1) si continua lupta pentru titlu

Liverpool continua cursa pentru titlu in Premier League. Echipa antrenata de Jurgen Klopp s-a impus, scor 3-1, in deplasare, impotriva lui Southampton, si a revenit pe primul loc are un meci in plus disputat fata de Manchester City).

FCSB relanseaza lupta pentru titlu dupa 2-0 cu Sepsi

Echipa FCSB a obtinut, luni seara, victoria de care avea nevoie pentru a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj chiar inaintea meciului direct din Gruia.

VIDEO WTA Charleston: Madison Keys, victorie facila in semifinale (6-4, 6-0 vs Monica Puig) / Duel cu Wozniacki pentru titlu

Madison Keys a ajuns pentru a doua oara in finala turneului de la Charleston a facut-o si in 2015), dupa ce a trecut de campioana olimpica din 2016, Monica Puig Puerto Rico/63 WTA), scor 6-4, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2229 seconds )