Libnet.ro
UNICEF

17:30

Euro 2020, preliminarii: Partida Romania vs Norvegia se va juca pe Arena Nationala

Hotnews Hotnews,
 Euro 2020, preliminarii: Partida Romania vs Norvegia se va juca pe Arena Nationala

Partida dintre Romania si Norvegia, din cadrul preliminariilor pentru Euro 2020, va avea loc pe Arena Nationala din Bucuresti, pe 15 octombrie 2019, de la ora 21:45, anunta FRF. Acesta va fi meciul cu numarul 8 al tricolorilor in actuala campanie de calificare la turneul final de anul viitor, gazduit in 12 orase europene, inclusiv la Bucuresti. continuă pe Hotnews

Euro 2020, preliminarii: Suedia vs Malta 3-0; Insulele Feroe vs Spania 1-4 (Rezultatele serii)

Favoritele s-au impus, vineri, in Grupa F a preliminariilor Euro 2020, din care fac parte si Romania si Norvegia. Suedia si Spania nu au avut probleme impotriva celor de la Malta si Insulele Feroe si au obtinut puncte importante in lupta pentru calificare. Rezultatul serii a fost Ucraina vs Serbia 5-0, in Grupa B.

Euro 2020, preliminarii: Campioana mondiala Franta, invinsa pentru prima data in istorie de Turcia (scor 2-0) - Victorii pentru Italia, Germania si Belgia (Rezultatele serii)

Franta campioana mondiala) a fost invinsa pentru prima oara in istorie de Turcia, scor 2-0, intr-un meci contand pentru Grupa H a preliminariilor EURO 2020. in urma acestui esec, nationala condusa de Didier Deschamps a pierdut primul loc in grupa. in alte partide disputate sambata, Italia, Germania si Belgia au obtinut victorii fara emotii.

Euro 2020, preliminarii: Croatia, victorie cu Tara Galilor (scor 2-1); Rusia a facut instructie cu San Marino (scor 9-0)

Croatia, vicecampioana mondiala, a invins cu scorul de 2-1 nationala Tarii Galilor, intr-un meci din grupa E a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020. intr-o partida din grupa I, Rusia a facut instructie cu San Marino, impunandu-se cu 9-0. Artem Dzyuba a inscris de patru ori.

Euro 2020, preliminarii: Romario Benzar nu va face deplasarea in Malta

Fundasul dreapta al echipei nationale Romario Benzar a primit acceptul conducerii tehnice a primei reprezentative de a reveni acasa dupa ce, in urma cu doua zile, a fost anuntat de un deces in familie, informeaza FRF.

Euro 2020, preliminarii: Malta vs Romania 0-4/ Puternici cu cei mici

Tricolorii au facut diferenta contra Maltei in prima repriza era 3-0 la pauza), succesul 4-0) fiind vital pentru pozitiile fruntase din Grupa F de calificare la Euro 2020. Puscas dubla), Chipciu eliminat in minutul 81) si Dennis Man au punctat pentru Romania, insa nu e cazul sa ne imbatam totusi cu apa rece. Este o victorie importanta in ecuatia calificarii, dar venita in fata unui adversar modest, care are sanse minime sa incurce pe cineva in aceasta grupa in afara Insulelor Feroe. Pe 5 septembrie, echipa lui Cosmin Contra se va duela pe teren propriu cu Spania.

Malta Romania, ora 21:45, LIVE TEXT. Cine transmite meciul din preliminariile Euro 2020

Malta Romania se joaca luni, 10 iunie 2019, de la ora 21:45. Este cea de-a patra partida a tricolorilor din campania de calificare pentru Euro 2020. Meciul care poate tine Romania in cursa pentru turneul de anul viitor va fi transmis in direct de postul de televiziune Pro TV. Malta Romania, ora 21:45, [] .

Bulgaria, invinsa acasa de Kosovo (3-2); Ucraina, victorie la limita cu Luxemburg (1-0) - Rezultatele serii in preliminariile Euro 2020

Kosovo a reusit surpriza serii in meciurile din preliminariile pentru Euro 2020: 3-2 pe terenul Bulgariei, in timp ce Ucraina a trecut la limita, scor 1-0, de Luxemburg. Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din preliminarii.

Romania a invins Malta, scor 4-0, in grupa F de calificare la Euro 2020

Nationala de fotbal a Romaniei a invins echipa Maltei cu scorul de 4-0 3-0), luni seara, pe Stadionul National din TaQali, in Grupa F a preliminariilor EURO 2020. Echipele de start: Romania: Tatarusanu.

LIVE Malta - Romania in preliminariile EURO 2020. Deschidere rapida de scor!

Romania isi continua aventura in preliminariile EURO 2020 si ajunge, luni seara, in Malta, de unde nu concepem sa nu ne intoarcem acasa cu cele trei puncte.

Asa am trait Malta - Romania in preliminariile EURO 2020

Romania si-a continuat aventura in preliminariile EURO 2020 si ajunge, luni seara, in Malta, de unde nu concepem sa nu ne intoarcem acasa cu cele trei puncte.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )