Libnet.ro
UNICEF

21:00

LIVESCORE Irina Begu vs Petra Kvitova 1-6, 1-0

Hotnews Hotnews,
 LIVESCORE Irina Begu vs Petra Kvitova 1-6, 1-0

Irina Camelia Begu 76 WTA) o infrunta pe Petra Kvitova Cehia, 6 WTA), cap de serie numarul 8, intr-o partida contand pentru calificarea in turul al treilea al turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului. Confruntarea are loc pe arena 1573 din complexul de la Melbourne. continuă pe Hotnews

Australian Open: Irina Begu vs Petra Kvitova 1-6, 3-6 / Begu, eliminata n turul al doilea - Kvitova, o nuca mult prea tare

Parcursul Irinei Begu 76 WTA) la Australian Open s-a oprit in turul al doilea. Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul 8, nu i-a lasat prea multe sanse jucatoarei noastre, a controlat cu autoritate jocul si s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3. Se actualizeaza.

VIDEO Australian Open: Irina Begu vs Petra Kvitova 1-6, 3-6 / Begu, eliminata n turul al doilea - Kvitova, o nuca mult prea tare

Parcursul Irinei Begu 76 WTA) la Australian Open s-a oprit in turul al doilea. Petra Kvitova 6 WTA), cap de serie numarul 8, nu i-a lasat prea multe sanse jucatoarei noastre, a controlat cu autoritate jocul si s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-3.

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open (miercuri, 8:00)

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

LIVE Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu este prima reprezentanta a Romaniei care va evolua in turul doi de la Australian Open in acest an.

Asa am trait Irina Begu - Petra Kvitova in turul 2 la Australian Open

Irina Begu a fost prima reprezentanta a Romaniei care a evoluat in turul doi de la Australian Open in acest an.

Petra Kvitova prea puternica pentru Irina Begu

Aventura Irinei Begu la editia din acest an a Australian Open s-a incheiat in turul al doilea, jucatoarea din tara noastra fiind invinsa categoric de Petra Kvitova din Cehia, cu 6-1, 6-3.

VIDEO Petra Kvitova, lovitura zilei la Australian Open: un lob care a lasat-o fara replica pe Irina Begu

Petra Kvitova 6 WTA) a reusit lovitura zilei la Australian Open, in partida disputata contra Irinei Begu 76 WTA) in turul al doilea al competitiei. in primul set, la scorul de 3-0, 30-0, jucatoarea din Cehia a executat excelent cu mana dreapta un lob care a lasat-o fara replica pe Begu. Kvitova s-a impus categoric in fata romancei, scor 6-1, 6-3.

Irina Begu n-a miscat in meciul cu Petra Kvitova, a fost eliminata in 69 de minute

Jucatoarea Irina Begu, 28 de ani 70 WTA) a fost invinsa fara drept de apel de cehoaica Petra Kvitova, cap de serie numarul opt, cu 6-1, 6-3, miercuri, la Melbourne, in runda a doua a turneului Australian Open, primul de Mare Slem al anului.

Australian Open: Irina Begu, n turul al doilea - Andrea Petkovic a abandonat n setul secund din cauza deshidratarii

Irina Camelia Begu 70 WTA) este prima jucatoare din Romania care a obtinut calificarea in turul al doilea de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. Begu a beneficiat de abandonul adversarei sale Andrea Petkovic 63 WTA), dupa ce aceasta castigase primul set cu 7-6 3) si era condusa in actul secund cu 4-3. Germanca nu a mai putut continua partida din cauza deshidratarii.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2386 seconds )