Libnet.ro
UNICEF

19:15

Programul meciurilor gazduite de Bucuresti la EURO 2020

Online Sport Online Sport,
Programul meciurilor gazduite de Bucuresti la EURO 2020

Arena Nationala din Bucuresti gazduieste patru meciu la EURO 2020. Vedeti mai jos ce meciuri pot urmari iubitorii fotbalului in capitala Romaniei. continuă pe Online Sport

Programul complet al meciurilor de la EURO 2020. Care sunt cele 4 partide ce urmeaza sa se joace pe Arena Nationala

UEFA a anuntat programul Campionatului European din 2020, stabilit dupa tragerea la sorti care a avut loc sambata, la Bucuresti.

Treaba romaneasca. Alte patru stadioane propuse UEFA pentru pregatirea echipelor la EURO 2020

Romania si-a asumat in fata UEFA ca pe langa Arena Nationala, stadion care va gazdui patru meciuri la EURO 2020, vor mai exista si alte trei stadioane de antrenament pentru echipele ajunse la Bucuresti.

Tragerea la sorti a grupelor Euro 2020 Live Video. Nume grele din fotbalul mondial au venit la Bucuresti

Sambata, 30 noiembrie, la Bucuresti are loc tragerea la sorti a grupelor Euro 2020. Pe scena de la Romexpo vor urca nume importante din fotbalul mondial. 20 de echipe s-au calificat deja la turneul final de anul viitor, iar ultimele patru vor fi stabilite dupa meciurile din play-off-ul Ligii Natiunilor. Printre echipele care joaca baraj .

Unsprezece grei ai fotbalului european sunt la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Jucatori care au scris istoria recenta a fotbalului european au ajuns la Bucuresti pentru a participa, sambata seara, de la ora 19:00, la tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020. Evenimentul are loc in pavililon central de la Romexpo.

Grupele pentru EURO 2020, trase la sorti la Bucuresti. Ce adversare ies in calea Romaniei, in cazul in care tricolorii trec cu bine de playoff Care este GRUPA DE SOC a turneului

Grupele pentru EURO 2020 au fost trase la sorti, sambata, la Bucuresti. Daca va trece de playoff-ul cu Islanda si invingatoarea dintre Ungaria si Polonia, Romania va fi repartizata in Grupa C, unde isi va.

Nume grele din fotbalul european vin la Bucuresti pentru tragerea la sorti a grupelor EURO 2020

Romexpo va fi sambata pentru o ora centrul fotbalului european odata cu stabilirea grupelor turneului final al EURO 2020.

Mirel Radoi despre posibila grupa a Romaniei la EURO 2020: Accesibila

Romania a avut doi selectioneri la tragerea la sorti a grupelor turneului final al EURO 2020, desi la ora evenimentului desfasurat la Romexpo tricolorii nu sunt siguri de prezenta la Campionatului European.

GALERIE FOTO: Selectionerii echipelor calificate la EURO 2020 prezenti la tragerea la sorti a grupelor. Cine obtine trofeul?

Cei 20 de selectioneri ai echipelor calificate la EURO 2020 s-au fotografiat la finalul tragerii la sorti a grupelor turneului final cu trofeul. Acestia au fost organizati in functie de grupele extrase la Bucuresti.

Tragerea la sorti a grupelor EURO 2020. Olanda, Austria si Ucraina vor fi adversarii Romaniei (daca ne calificam). Grupa Mortii trasa la Bucuresti

De la 19:00 a transmis live text de la Romexpo tragerea la sorti a grupelor turneului final EURO 2020.

EURO 2020. Cu cine ar cadea Romania in grupa, daca trece de baraj. Franta, in grupa cu Germania si Portugalia

Nationala Romaniei va evolua in Grupa C, alaturi de Olanda, Ucraina si Austria, daca va reusi sa se califice la EURO 2020 la fotbal, potrivit tragerii la sorti efectuate sambata la Complexul.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )