Libnet.ro
UNICEF

07:30

Totul despre Supercupa Europei

Online Sport Online Sport,
Totul despre Supercupa Europei

Arena Besiktas din Istanbul gazduieste, miercuri seara, Supercupa Europei, meci care le aduce fata in fata pe Liverpool, castigatoarea Champions League, si pe Chelsea, detinatoarea Europa League. continuă pe Online Sport

Cine transmite la TV meciul Liverpool Chelsea, in Supercupa Europei

Liverpool si Chelsea joaca, miercuri, 14 august 2019, in Supercupa Europei, dupa ce cormoranii au castigat Champions League 2-0 cu Tottenham), iar albastrii au cucerit trofeul Europa League 4-1 cu Arsenal). Meciul programat la ora 22:00 este transmis in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport si Look Plus. Partida poate fi .

Deschidere: Supercupa Europei, arbitrata de o femeie

UEFA face pasi majori in incercarea de a oferi un loc consistent femeilor in fotbal in general si in cel masculin in special. Supercupa Europei, Liverpool - Chelsea Londra, va fi arbitrata de frantuzoaica Stephanie Frappart.

Supercupa Europei, condusa la centru de o femeie

Meciul Liverpool Chelsea Londra, contand pentru Supercupa Europei, va fi arbitrat de frantuzoaica .

Istanbul, vizat de un avertisment de calatorie din partea MAE. Despre ce este vorba

La data de 14 august 2019, va avea loc la Istanbul, pe stadionul Besiktas, Vodafone Park, Supercupa Europei la fotbal. Autoritatile competente turcesti au anuntat ca circulatia autovehiculelor si a persoanelor.

Supercupa Europei: Liverpool vs Chelsea (de la ora 22:00)

Campioana Europei, Liverpool, si Chelsea, detinatoarea Ligii Europa, joaca, astazi, la Istanbul, pentru castigarea Supercupei Europei.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )