Libnet.ro
UNICEF

20:47

VIDEO Superstitia zilei la Australian Open - nca una marca Rafael Nadal

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Superstitia zilei la Australian Open - nca una marca Rafael Nadal

Cunoscut bine in circuit pentru ticurile pe care le arata in special atunci cand serveste, Rafael Nadal a mai oferit o mostra miercuri, cand se pregatea sa iasa pe Rod Laver Arena, pentru meciul cu Matthew Ebden, din turul doi de la Australian Open. continuă pe Hotnews

VIDEO Petra Kvitova, lovitura zilei la Australian Open: un lob care a lasat-o fara replica pe Irina Begu

Petra Kvitova 6 WTA) a reusit lovitura zilei la Australian Open, in partida disputata contra Irinei Begu 76 WTA) in turul al doilea al competitiei. in primul set, la scorul de 3-0, 30-0, jucatoarea din Cehia a executat excelent cu mana dreapta un lob care a lasat-o fara replica pe Begu. Kvitova s-a impus categoric in fata romancei, scor 6-1, 6-3.

VIDEO Maestrul, arta si reverul magic - Roger Federer, lovitura zilei la Australian Open

Castigator al competitiei in 2018, Roger Federer debuteaza la Australian Open contra lui Denis Istomin. in setul al doilea al disputei de pe Rod Laver Arena, elvetianul a reusit lovitura zilei de la Melbourne, cu un rever in lung de linie executat cu o precizie chirurgicala.

VIDEO Simona Halep a reusit lovitura zilei la Australian Open! Cum a ridicat ea in picioare publicul de la Melbourne

Simona Halep a reusit o victorie muncita in primul tur la Australian Open, ea trecand de estonianca Kaia Kanepi in trei seturi.

VIDEO Simona Halep, lovitura zilei la Australian Open

Simona Halep a muncit serios pentru a o invinge pe Kaia Kanepi in primul tur de la Australian Open, succesul venind dupa o batalie de doua ore si 11 minute 6-72), 6-4, 6-2). in setul al doilea, pe propriul serviciu, la scorul de 3-3 si 15-30, Simona a reusit o lovitura superba pentru care a fost aplaudata la scena deschisa pe Margaret Court Arena.

FOTOGALERIE Imaginile zilei de la Australian Open

Editia cu numarul 107 a turneului Australian Open a debutat luni, iar spectatorii prezenti in complexul de la Melbourne Park i-au putut vedea la treaba, printre altii, pe Rafael Nadal, Roger Federer, Caroline Wozniacki, Maria Sharapova, Andy Murray sau Angelique Kerber.

VIDEO Moment penibil la Australian Open: Strangerea de mana de la finalul meciului s-a transformat intr-o cearta!

Australian Open 2019 a furnizat pana acum meciuri destul de spectaculoase, mari surprize, dar si faze tragicomice.

Bara si Niculescu, singura veste buna a zilei de la Australian Open! Toti ceilalti romani au fost eliminati astazi

Romancele Irina Maria Bara foto) si Monica Niculescu s-au calificat in runda a doua a probei feminine de dublu din cadrul primului Mare Slem al anului.

VIDEO Faza zilei: A dat batai de cap copilului de mingi si a facut-o pe Naomi Osaka sa zmbeasca - Uite-o, nu e, ce sa fie oare?

Pe langa inclestarea obisnuita a partidelor de la un Grand Slam, a doua zi de intreceri de la Australian Open a adus si faze comice, una dintre ele avand loc in timpul meciului dintre Naomi Osaka si Magda Linette. Pe finalul disputei, nipona a fost incomodata de o. insecta.

Australian Open (m): Nadal, Federer si Cilic, calificati n turul doi; John Isner si Kyle Edmund au parasit competitia (Rezultatele zilei)

Rafael Nadal favorit 2), Roger Federer 3), campionul en-titre, si Marin Cilic 5), finalist la editia de anul trecut, au debutat cu dreptul la Australian Open, calificandu-se in runda a doua dupa ce si-au castigat in minim de seturi meciurile disputate luni. Primii capi de serie de pe tabloul masculin de simplu care au parasit competitia de la Melbourne sunt John Isner cap de serie 9), Kyle Edmund 13) si Steve Johnson 31). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei de luni de pe tabloul de simplu masculin de la Australian Open.

Australian Open (f): Kerber, Wozniacki si Kvitova, n turul al doilea; Goerges si Ostapenko, eliminate (Rezultatele zilei)

Prima zi a intrecerii din acest an de la Australian Open a adus si eliminarea primilor capi de serie de pe tabloul feminin de simplu. Julia Goerges cap de serie 14), Jelena Ostapenko 22) si Barbora Strycova 32) au spus adio competitiei de la Melbourne inca din runda inaugurala. S-au calificat in turul doi, printre altele, Angelique Kerber favorita 2), Caroline Wozniacki 3), Sloane Stephens 5) sau Petra Kvitova 8). Intra in material pentru a vedea rezultatele inregistrate luni pe tabloul feminin de simplu de la Australian Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:47

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2169 seconds )