Libnet.ro
UNICEF

07:45

Allez les Bleus: Franta, prima finalista a Mondialului! Deja vu dupa 20 de ani la singurul gol al meciului

Adevărul Adevărul,
Allez les Bleus: Franta, prima finalista a Mondialului! Deja vu dupa 20 de ani la singurul gol al meciului

Belgia a ratat pentru a doua oara in istoria nationalei calificarea in finala Mondialului. in 1986, Argentina lui Maradona a naruit visul, iar acum jocul colectiv al albastrilor a anihilat cea mai spectaculoasa ofensiva a Mondialului. continuă pe Adevărul

Franta, prima finalista a Campionatul Mondial: Golul lui Umtiti, decisiv in duelul cu Belgia

Franta este aproape de a doilea titlu de campioana mondiala la fotbal dupa ce a reusit marti seara sa se impuna in semifinale impotriva Belgiei cu 1-0. Singurul gol al partidei a fost marcat in minutul 51.

Franta, prima finalista la Cupa Mondiala

Franta a invins Belgia, cu 1-0 0-0), prin golul fundasului Samuel Umtiti si va disputa pentru a treia oara in istorie finala Cupei Mondiale.

CM 2018: Franta vs Belgia (de la ora 21:00) / Calatoria spre necunoscut a belgienilor - Les Bleus viseaza la a treia finala

Franta si Belgia se intalnesc in prima semifinala a CM din Rusia, iar duelul de pe Krestovsky Stadium din Sankt Petersburg se anunta unul extrem de spectaculos si echilibrat. Franta viseaza la a treia finala la un CM, in timp ce diavolii rosii vor sa-si continue calatoria spre necunoscut, asa cum a numit Roberto Martinez parcursul echipei sale. Didier Deschamps a avertizat ca elevii sai vor face fata oricarui scenariu posibil, atat la inceputul meciului cat si pe parcurs, iar selectionerul belgienilor se bazeaza pe spiritul de echipa. Partida va incepe la ora 21:00 si va fi transmisa in direct pe TVR 1, TVR HD si LiveText pe HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2018 seconds )