Libnet.ro
UNICEF

11:45

Editia din 2019 a Raliului Dakar va avea loc doar n Peru

Hotnews Hotnews,
 Editia din 2019 a Raliului Dakar va avea loc doar n Peru

Editia din 2019 a Raliului Dakar va avea loc doar in Peru, nu si in alte tari precum Argentina, Chile, Paraguay si Bolivia, asa cum a fost in ultimii ani. La startul competitiei va fi prezent si romanul Emanuel Gyenes. continuă pe Hotnews

Cand va avea loc marea finala Exatlon?

Marea finala a celui de-al doilea sezon Exatlon se apropie cu pasi repezi. Aseara, Faimosii si Razboinicii de la Exatlon au oferit un spectacol total telespectatorilor, in unul dintre cele mai importante jocuri ale saptamanii, cel de protectie. Au mai ramas sase Faimosi si sapte Razboinici in competitia pentru marele premiu de 100. 000 de euro.

Simona Halep si-a anuntat primul turneu din 2019

Lidera mondiala Simona Halep si-a anuntat prima participare din 2019 intr-un turneu din cadrul circuitului mondial profesionist de tenis WTA.

Returul dintre River si Boca ar putea avea loc in Europa

Marti se va decide data de disputare a returului finalei Copei Libertadores dintre River Plate si Boca Juniors, iar un posibil loc de disputare ar fi Europa.

Guvernul PSD-ALDE reintroduce taxa de poluare din 2019. Ministrul Mediului explica decizia

De la 1 ianuarie 2019 sau, cel tarziu, din martie 2019 posesorii de automobile vor plati taxa de mediu, in functie de gradul de poluare, a anuntat ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. intr-un interviu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )