Libnet.ro
UNICEF

19:00

SOC la CUPA MONDIALA! Dupa Argentina, si BRAZILIA si-a facut bagajele. infrangere DUREROASA in fata Belgiei (FOTO)

B1 B1,
SOC la CUPA MONDIALA! Dupa Argentina, si BRAZILIA si-a facut bagajele. infrangere DUREROASA in fata Belgiei (FOTO)

Brazilia a fost eliminata de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Nationala Selecao a fost invinsa vineri de echipa Belgiei, in sferturile de finala ale competitiei, cu scorul de 2-1 2-0 la. continuă pe B1

SOC la CUPA MONDIALA! Dupa Argentina, si BRAZILIA si-a facut bagajele. Belgia a produs MAREA SURPRIZA (FOTO, VIDEO)

Brazilia a fost eliminata de la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Nationala Selecao a fost invinsa vineri, la Kazan, de echipa Belgiei, in sferturile de finala ale competitiei, cu scorul de 2-1 2-0 la.

SOC la Cupa Mondiala: Tatal unui jucator a fost RAPIT cu cateva ore inainte de meci si TORTURAT timp de o saptamana. Decizia incredibila luata de fotbalist

Caz halucinant la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Capitanul Nigeriei, John Obi Mikel, a decis sa joace pentru nationala sa in meciul cu Argentina, din faza grupelor de la Cupa Mondiala, desi aflase ca.

Germania a facut ANUNTUL! Decizia luata de Joachim Low dupa eliminarea RUSINOASA de la Cupa Mondiala

Dupa dezastrul de la Cupa Mondiala din Rusia, unde reprezentativa Mannschaftului a fost eliminata inca din grupe, Germania a luat decizia in privinta selectionerului Joachim Low. Federatia germana de fotbal a.

Tatal unui jucator de la Cupa Mondiala a fost rapit si torturat

Capitanul John Obi Mikel a jucat pentru Nigeria in meciul cu Argentina, din 26 iunie, din faza grupelor de la Cupa Mondiala, desi aflase ca tatal lui a fost rapit cu cateva ore inainte de partida.

Capitanul nationalei Nigeriei a jucat meciul decisiv la Cupa Mondiala, la doar cateva ore dupa ce tatal sau a fost rapit

Tatal capitanului selectionatei Nigeriei la Cupa Mondiala de fotbal 2018, John Obi Mikel, a fost eliberat in schimbul unei rascumparari de 10 milioane de nairas 28. 000 dolari), dupa ce a fost rapit.

Ierarhia actualizata a marcatorilor la Cupa Mondiala

Vedeti in aceasta pagina cum arata topul marcatorilor la Cupa Mondiala din Rusia dupa faza optimilor de finala.

Negro 2000 sustine performanta in canotaj! Sportivii romani au adus doua medalii la Cupa Mondiala din Austria!

Echipajul masculin de patru rame al Romaniei s-a clasat al doilea, in timp ce barca feminina de dublu vasle categorie usoara a terminat pe locul al treilea la etapa de Cupa Mondiala de canotaj de la Linz-Ottensheim Austria). Negro 2000 sustine performanta si Federatia Romana de Canotaj.

Franta in semifinale la Cupa Mondiala

In primul sfert de finala de la Cupa Mondiala echipa Frantei a invins Uruguay, cu 2-0, la capatul unui meci dominat de la un capat la celalalt.

Brazilia si Belgia sferturi Cupa Mondiala

Brazilia si Belgia se infrunta, vineri seara, pentru un loc in semifinalele Cupei Mondiale din Rusia.

Surpriza la Cupa Mondiala. Belgia a eliminat Brazilia si se va intalni in semifinale cu Franta

Reprezentativa Belgiei a eliminat, vineri, nationala Braziliei, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia, impunandu-se cu scorul de 2-1 in partida disputata la Kazan. Pentru Belgia au marcat.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )