Libnet.ro
UNICEF

13:45

SOC la Cupa Mondiala: Tatal unui jucator a fost RAPIT cu cateva ore inainte de meci si TORTURAT timp de o saptamana. Decizia incredibila luata de fotbalist

B1 B1,
SOC la Cupa Mondiala: Tatal unui jucator a fost RAPIT cu cateva ore inainte de meci si TORTURAT timp de o saptamana. Decizia incredibila luata de fotbalist

Caz halucinant la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. Capitanul Nigeriei, John Obi Mikel, a decis sa joace pentru nationala sa in meciul cu Argentina, din faza grupelor de la Cupa Mondiala, desi aflase ca. continuă pe B1

Tatal unui jucator de la Cupa Mondiala a fost rapit si torturat

Capitanul John Obi Mikel a jucat pentru Nigeria in meciul cu Argentina, din 26 iunie, din faza grupelor de la Cupa Mondiala, desi aflase ca tatal lui a fost rapit cu cateva ore inainte de partida.

Sione Fakaosilea, rugbystul din cauza caruia Romania a ratat prezenta la Cupa Mondiala, trimite o scrisoare emotionanta fanilor: Nu am stiut!

Romania a fost exclusa de la Cupa Mondiala de rugby, dupa ce l-a folosit pe Sione Fakaosilea, jucator ce evoluase deja pentru Tonga in 7.

Germania a facut ANUNTUL! Decizia luata de Joachim Low dupa eliminarea RUSINOASA de la Cupa Mondiala

Dupa dezastrul de la Cupa Mondiala din Rusia, unde reprezentativa Mannschaftului a fost eliminata inca din grupe, Germania a luat decizia in privinta selectionerului Joachim Low. Federatia germana de fotbal a.

Cele 4 minute de inceput si cele 4 de final din Croatia - Danemarca rescriu recordurile de la Cupa Mondiala

Croatia - Danemarca a insemnat un inceput de foc, cu doua goluri marcate in primele patru minute de joc. Dupa aceea au fost 112 de minute de pauza pana la urmatoarea faza notabila, Dar primele 4 si ultimele 4 minute din meci aumodificat unele recorduri de la Cupa Mondiala. Tabloul sferturilor de finala.

Cupa Mondiala. Care a fost cel mai urmarit meci in Romania

Care a fost cel mai vizionat meci din grupele Campionatului Mondial Rusia 2018 la TVR. A adunat peste2,4 milioane de telespectatori romani. in Rusia incep astazi, optimile de finala, cu jocurile Franta -.

Anglia elimina Columbia de la Cupa Mondiala si se califica in sferturi

Nationala de fotbal a Angliei a reusit sa se califice, dupa penalty-uri, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Rusia, dupa ce a trecut de nationala Columbiei. Scorul dupa 120 de minute a fost.

Suedia s-a calificat in sferturile de finala la Cupa Mondiala 2018

Reprezentativa Suediei s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins, marti, la Sankt Petersburg, cu scorul de 1-0 0-0), selectionata Elvetiei. Unicul gol al meciului a fost.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )