Libnet.ro
UNICEF

07:16

Sampaoli, cea mai mare teapa din istoria Argentinei: Cat a costat antrenorul la care sud-americanii au renuntat

Adevărul Adevărul,
Sampaoli, cea mai mare teapa din istoria Argentinei: Cat a costat antrenorul la care sud-americanii au renuntat

Cu Jorge Sampaoli pe banca, Argentina nu doar ca a dezamagit la Mondialul din 2018, dar a si aruncat o suma uriasa de bani. continuă pe Adevărul

Cea mai mare criminala din istorie e o romanca. Ce greseala a putut sa faca de a fost prinsa - tot o femeie a dat-o de gol

Cel mai cunoscut criminal in serie roman a fost, fara doar si poate, Ion Ramaru. El a terorizat Bucurestiul timp de un an de zile, intre 1970 si 1971. in schimb,cel mai prolific criminal in serie al.

Faze tari: Fenomen uimitor gasit la cea mai mare planeta din Sistemul Solar. Aurorele lui Jupiter au o particularitate surprinzatoare; Jaf n 30 de secunde la un magazin Apple; Orasul n care o veverita de 12 metri a strnit furia cetatenilor

De ce e o idee cat se poate de proasta sa indrepti lasere catre avioane. in Anglia, o lege noua interzice oamenilor sa indrepte lasere catre vehiculele aflate in miscare, precum masini, trenuri, vapoare si avioane. Pretul imens pe care urmasii nostri vor trebui sa-l plateasca din cauza inundatiilor rezultate in urma cresterii nivelului marilor. Cercetatorii au avertizat ca neimplinirea obiectivului pus de Natiunile Unit.

LOTO. LOTO 6/49. Cel mai mare report din istoria jocului Joker

Duminica, 15 iulie, au loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc, dupa ce la tragerile loto de joi Loteria Romana a acordat 18. 280 de castiguri in valoare totala de.

Tata Nano, cea mai ieftina masina din lume, dispare de pe piata

Tata Motors renunta la Nano, masina care, inca de acum un deceniu, cand a fost produsa pentru prima data, s-a putut lauda cu titlul de cea mai ieftina masina din lume.

Tariceanu: Acest DNA, in frunte cu doamna Kovesi, a facut ca Romania sa para cea mai corupta tara din Europa; este un deserviciu imens

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi seara, ca DNA si Laura Codruta Kovesi, prin cele 6. 700 de dosare de abuz in serviciu pe care le-au instrumentat in ultimii sapte ani, au facut ca Romania sa para cea mai corupta tara din Europa, ceea ce este un deserviciu imens. Romania nu sta pe picior de egalitate cu celelalte tari europene, atata timp cat este blamata cu aceasta eticheta, a spus Tariceanu.

Premiera pe piata auto din Romania! Cea mai scumpa masina din lume, vanduta in tara noastra

Premiera pe piata auto din Romania! Primul Bugatti Chiron, cea mai scumpa masina a momentului, a fost vandut in tara noastra. Masina i-a fost vanduta unui bulgar pentru suma 2,6 milioane de.

Kylie Jenner, in varsta de 20 de ani, va deveni cea mai tanara miliardara din istorie, depasindu-l pe fondatorul Facebook. Cum a reusit sa faca avere

Kylie Jenner, in varsta de 21 de ani, detinatoarea unei game de produse cosmetice, este la un pas sa devina cea mai tanara miliardara autorealizata, potrivit unui articol publicat de revista Forbes.

Cea mai veche cladire din Romania are peste 1.000 de ani. Cum a rezistat de-a lungul timpului

Biserica Calvariade la Cluj-Manastur are peste 1. 000 de ani vechime. Construirea ei a inceput in a doua jumatate a secolului al XI-lea,in timpul domniei regelui Ladislau I al Ungariei. Manastirea.

Cea mai inalta cladire de lemn din Europa, in pericol de prabusire

Organizatia Europa Nostra a emis lista pe 2018 a celor mai periclitate sapte situri de pe continent, pe care figureaza si Cazinoul din Constanta Orfelinatul Prinkipo Greek, cea mai mare constructie de lemn din Europa si a doua din lume, amplasat in Buyukada - una din cele noua insule ale Principilor de pe coasta orasului Istanbul -, a fost inclus de organizatia de patrimoniu cultural Europa Nostra pe lista celor sapte cladiri cele mai periclitate Europa, potrivit euronews. com. Cladirea a fost construita in 1898 si a gazduit un orfelinat timp de peste 60 de ani, intre 1903 si 1964. Distrus de un incendiu in 1980 si expus conditiilor meteorologice nefavorabile, orfelinatul a cazut intr-o stare de dezintegrare masiva.

Vive la France: Croatia, batuta fara drept de apel la Moscova! Cea mai spectaculoasa finala a Mondialului din ultimii 52 de ani

Cea mai spectaculoasa partida din ultimii 52 de ani care a decis campioana lumii a fost dominata de Franta. Din 1966 incoace, ultimul act al Mondialului nu mai oferise atat de multe goluri.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )