Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Golul marcat de Pavard contra Argentinei, cel mai frumos de la CM 2018

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Golul marcat de Pavard contra Argentinei, cel mai frumos de la CM 2018

Golul reusit de francezul Benjamin Pavard in poarta Argentinei, la partida din optimile CM 2018, a fost desemnat cel mai frumos de la competitia din Rusia, dupa votul fanilor. continuă pe Hotnews

Xiaomi are cel mai ieftin telefon cu cel mai rapid procesor

Xiaomi lucreaza simultan la o serie stufoasa de aparate. Pe parcursul ultimelor saptamani, am oferit detalii despre cele mai importante dintre ele. in schimb, este prima oara cand aflam informatii despre Xiaomi Pocophone F1 si s-ar putea sa fie cel mai interesant dintre toate. Chinezii de la Xiaomi au venit la inaintare in ultimii ani [].

Cel mai mare investitor in titluri de stat din lume: Urmatoarea recesiune are loc in urmatorii 3-5 ani. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos!

SUA va intra cel mai probabil in recesiune in urmatorii 3-5 ani, efectul de contagiune urmand sa se simta puternic la nivelul economiilor si pietelor financiare globale, considera analistii Pimco , compania americana care administreaza active de 1,77.

Cel mai recent roman al scriitorului Haruki Murakami, declarat material indecent de un tribunal din Hong Kong

Cel mai recent volum al scriitorului Haruki Murakami a fost declarat indecent de un tribunal din Hong Kong, nefiind scos la vanzare intr-un targ de carte, anunta The Guardian. Aproape 2000 de oameni au semnat deja o petitie prin care se cere anularea deciziei, multi considerand ca Hong Kong va fi vazuta drept cea mai conservatoare zona din Asia de Est, lucru ce ii va face de rusine pe locuitorii metropolei.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

Care a fost cel mai puternic sunet auzit vreodata pe Pamant

Cel mai puternic sunet auzit vreodata pe Pamant putea fi perceput de urechea umana de la o dintanta de peste 4500 de km. Pe 27 august 1883, un vulcan a erupt pe insula Krakatoa din Indonezia. Vulcanul a erupt.

Erdogan: Israelul, statul cel mai fascist si mai rasist din lume. Spiritul lui Hitler a inflorit din nou

Presedintele Turciei face declaratii revoltatoare la adresa Israelului. Recep Erdogan califica statul lui Benjamin Netanyahu drept cel mai fascist si mai rasist din lume dupa ce Parlamentul israelian a votat.

Curs valutar. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele doua luni

Luni, euro a scazut la4,6512 lei. Nivelul atins luni este cel mai mic din 25 mai, cand a fost4,6288lei. Dolarul american, cotat indirect in piata romaneasca prin raportare la paritatea.

Erdogan califica Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume

Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan a calificat marti Israelul drept statul cel mai fascist si mai rasist din lume dupa ce Parlamentul israelian a votat saptamana trecuta o lege care defineste tara ca fiind statul natiune al poporului evrei, scrie AFP.

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Dancila, cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, considera ca Viorica Dancila este cel mai prost prim-ministru din istoria Romaniei si spune ca liderii social-democrati se poarta de parca ar fi in campanie electorala, promitand cresteri de pensii.

ştiri din Sport

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )