Libnet.ro
UNICEF

11:30

Avancronica meciului Astra - CFR Cluj

Online Sport Online Sport,
Avancronica meciului Astra - CFR Cluj

Liderul CFR Cluj se deplaseaza, sambata seara, la Giurgiu pentru meciul cu Astra, o partida cu adevarat dificila pentru trupa lui Dan Petrescu. continuă pe Online Sport

Asa am trait Astra - CFR Cluj

Liderul CFR Cluj s-a deplasat, sambata seara, pe terenul formatiei Astra Giurgiu, echipa la care a revenit Constantin Budescu.

CFR Cluj a deraiat la Giurgiu

Liderul din Liga 1 dupa sapte etape, CFR Cluj a suferit prima infrangere a sezonului in campionat pe terenul Astrei Giurgiu, scor 2-3, la capatul unui meci in care a avut doi jucatori eliminati, antrenor si doua penalty-uri dictate impotriva. Asa am trait Astra - CFR Cluj .

Astra - CFR, meci exploziv! 5 goluri, 3 cartonase rosii si 2 penalty-uri in partida care a schimbat liderul clasamentului

Derby-ul etapei a 8-a, Astra Giurgiu - CFR Cluj a fost un meci cu evenimente cat pentru un campionat intreg, oaspetii find nevoiti sa joace ultimele 30 de minute cu doi jucatori mai putin pe teren.

Liga 1: CFR Cluj, prima infrangere a sezonului (2-3 cu Astra); Dan Petrescu, trimis in tribune pentru proteste; Camora si Vatca de la clujeni, eliminati

Astra Giurgiu a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 1-1), echipa CFR Cluj, in etapa a VIII-a a Ligii I. Clujenii au avut trei eliminati, antrenorul Dan Petrescu, fundasul Camora si portarul Vatca.

Mutare importanta reusita de CFR Cluj pe piata transferurilor

Campioana CFR Cluj se intareste inaintea duelurilor grele din faza grupelor Europa League.

Programul echipei CFR Cluj in grupele Europa League

CFR Cluj a nimerit intr-una dintre cele mai grele grupe din actuala editie a Europa League.

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League. Cum arata grupele dupa tragerea la sorti

CFR Cluj si-a aflat adversarele din Europa League, in urma tragerii la sorti a grupelor, care a avut loc la Nyon. Ardelenii au picat in grupa E, alaturi de Lazio, Celtic si Rennes. Primul meci din faza grupelor se va juca pe 19 septembrie. Europa League, grupa E: CFR Cluj, Lazio, Celtic si Rennes CFR .

CFR Cluj, cel mai slab coeficient dintre echipele ajunse in grupele Europa League

Romania va avea cel putin o echipa in grupele Europa League, pe CFR Cluj, formatie eliminata in playoff-ul Champions League.

CFR Cluj face un transfer surprinzator in ziua returului cu Slavia Praga

Campioana CFR Cluj se intareste in vederea sezonului pe care trebuie sa-l duca pe doua fronuturi, chiar trei daca punem la socoteala si Cupa Romaniei.

Live Stream Online Slavia Praga CFR Cluj Live Video play-off Champions League

Slavia Praga CFR Cluj se joaca miercuri, 28 august 2019, de la ora 22:00, in mansa retur a play-off-ului Champions League. Partida este transmisa in direct de posturile de televiziune Digi Sport 1, Telekom Sport 1 si Look Plus, dar poate fi urmarita si online in format live text si video. Va vom tine .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )