Libnet.ro
UNICEF

22:17

CFR Cluj revine pe primul loc. Culio la ultimul meci pentru ardeleni a contribuit la un gol

Online Sport Online Sport,
CFR Cluj revine pe primul loc. Culio la ultimul meci pentru ardeleni a contribuit la un gol

Meciul primelor doua clasate din Liga 1 a fost castigat de CFR Cluj in fata echipei Astra Giurgiu, cu 2-0 1-0). continuă pe Online Sport

Liga 1: CFR Cluj vs Astra Giurgiu 2-0 Echipa lui Petrescu revine pe primul loc

CFR Cluj a revenit pe primul loc in Liga I dupa ce a invins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 1-0), echipa Astra Giurgiu, in ultimul meci al etapei a XXI-a. Budescu a fost eliminat dupa doua cartonase galbene, primul pentru proteste, iar al doilea pentru un fault la Culio. Aceasta este prima infrangere a lui Bogdan Andone ca antrenor al Astrei, in Liga I, dupa opt victorii la rand.

VIDEO Eroul de la Roma o paraseste pe CFR Cluj din motive personale Culio se intoarce alaturi de familia sa in Argentina

CFR Cluj se va desparti de unul dintre cei mai importanti jucatori din lot. Emmanuel Culio 36 de ani) a decis sa plece de la campioana Romaniei, din motive personale. Pe pagina de Facebook a clubului din Gruia a fost anuntata plecarea argentinianului de la echipa pregatita de Dan Petrescu.

Totul despre CFR Cluj Astra. Duelul pentru primul loc in Liga 1

Mare meci, luni seara, de la 20:30 intre CFR Cluj si Astra Giurgiu, meci care are drept miza prima pozitie in ierarhia din campionat.

CFR Cluj castiga cu Astra Giurgiu si redevine liderul Ligii I. Meci mare pentru Culio, la ultima sa aparitie acasa la CFR

CFR Cluj a castigat lupta de la varful clasamentului, ardelenii urcand pe primul loc al primului esalon romanesc, dupa duelul castigat in fata celor de la Astra Giurgiu.

Soc in Gruia! Juan Culio pleaca de la CFR Cluj

Mijlocasul argentinian Juan Emmanuel Culio a anuntat, sambata, ca se desparte de clubul CFR Cluj, pr.

Meci dificil pentru CFR Cluj in 16-imile Europa League: Campiona Romaniei se va duela cu Sevilla

Sortii i-au oferit lui CFR Cluj un meci extrem de dificil in saisprezecimile Europa League impotriva spaniolilor de la Sevilla, cea mai titrata echipa din aceasta competitie cu 5 trofee castigate. Meciul.

Asa am trait CFR Cluj - Astra Giurgiu

Etapa a 21-as-a incheiat, luni seara, cu un super meci intre CFR Cluj si Astra Giurgiu, primele doua clasate in Liga 1.

Dan Petrescu anunta schimbari la CFR Cluj in pauza de iarn

CFR Cluj a revenit la sefia clasamentului din Liga 1 dupa 2-0, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, dar chiar si asa antrenorul Dan Petrescu anunta ca va avea loc o remanier a locului.

Europa League: CFR Cluj, duel cu Sevilla in 16-imile competitiei

Calificata in primavara europeana, CFR Cluj se va duela cu 16-imile Europa League cu Sevilla, una dintre cele mai puternice echipe care se aflau in urne. Partida tur va avea loc la 20 februarie 2020, iar returul la 27 februarie 2020.

Posibilii adversari pentru CFR Cluj in 16-imile Europa League

Luni va avea loc tragerea la sorti pentru saisprezecimile de finala in Europa League, faza a competitiei in care a ajuns si campioana Romaniei, CFR Cluj.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:17

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )