Libnet.ro
UNICEF

01:05

Decizii soc in Liga 1: Astra depunctata, CFR Cluj cu interdictie la transferuri

Online Sport Online Sport,
Decizii soc in Liga 1: Astra depunctata, CFR Cluj cu interdictie la transferuri

Cluburile Astra Giurgiu si CFR Cluj au primit lovituri importante din partea Comisiei de Apel pentru acordarea licentei cluburilor, informeaza FRF. continuă pe Online Sport

Decizii ale Comisiei de apel a FRF: Astra, depunctata; CFR Cluj, interdictie la transferuri

Astra Giurgiu si CFR Cluj, primele doua clasate din Liga 1, au fost sanctionate de Comisia de apel pentru acordarea licentei cluburilor, din cadrul FRF. Astra a fost depunctata cu 3 puncte si a pierdut pozitia de lider in Liga 1, in timp ce CFR Cluj a primit interdictie la transferuri pana la urmatoarea evaluare.

Asa am trait Voluntari - CFR Cluj

CFR Cluj a disputat ultimul meci din 2019 pe terenul lanternei rosii din Liga 1, FC Voluntari, formatie cu o singura victorie in 20 de etape.

Liga 1: CFR Cluj, victorie categorica la FC Voluntari (4-0) - Ardelenii, pe primul loc la finalul anului

Formatia CFR Cluj a invins, sambata, in deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, intr-un meci din etapa a XXII-aa Ligii I, ultima din acest an. Clujenii incheie anul pe primul loc in clasament.

Voluntari CFR Cluj 0-4. Primul loc asigurat peste iarna

Campioana CFR Cluj a obtinut o victorie categorica in deplasare cu ultima clasata FC Voluntari si termina anul pe primul loc in Liga 1.

Astra Giurgiu si CFR Cluj vor face apel la TAS, dupa sanctiunile dictate de Comisia de apel a FRF

Clubul Astra Giurgiu a anuntat, sambata, ca va apela la Tribunalul de Arbitraj Sportiv ca urmare a sanctiunii de depunctare cu trei puncte decisa de Comisia de apel a FRF. De asemenea, Marian Copilu, presedintele clubului CFR Cluj, a declarat ca si gruparea ardeleana va face apel la TAS, dupa ce clujenii au primit interdictie la transferuri.

Liga 1: Astra Giurgiu vs Academica Clinceni 3-1 Gazdele au revenit pe prima pozitie

Astra Giurgiu a invins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 2-0), formatia Academica Clinceni, in etapa a XXII-a a Ligii I, ultima din 2019. Oaspetii au jucat in inferioritate din minutul 36, dupa eliminarea lui Rauta. Matei, Alibec si Begue au reusit una dintre cele mai spectaculoase faze din acest sezon, la golul al doilea.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )