Libnet.ro
UNICEF

15:45

AUSTRALIA-FRANTA ONLINE STREAM LIVE VIDEO din Rusia. Mbappe e gata sa straluceasca

Antena3 Antena3,
AUSTRALIA-FRANTA ONLINE STREAM LIVE VIDEO din Rusia. Mbappe e gata sa straluceasca

AUSTRALIA-FRANTA ONLINE STREAM LIVE VIDEO Atacantul Kylian Mbappe, care a parasit antrenamentul selectionatei Frantei dupa ce a primit o lovitura la glezna stanga, inaintea Cupei Mondiale de fotbal din. continuă pe Antena3

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia la TVR 1. Ronaldo straluceste

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, a acceptat sa plateasca 18,8 milioane de euro fiscului spaniol, astfel ca.

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia la TVR 1. Ronaldo accepta plata a 19 milioane de euro catre Fisc

SPANIA-PORTUGALIA LIVE VIDEO ONLINE STREAM la Cupa Mondiala 2018 din Rusia Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Real Madrid, a acceptat sa plateasca 18,8 milioane de euro fiscului spaniol, astfel ca.

PORTUGALIA - SPANIA ONLINE STREAM. Duel de gala la Cupa Mondiala TVR VIDEO LIVE

Derby-ul dintre Portugalia si Spania, ultimele doua campioane europene, programat vineri, pe stadionul Fist din Soci ora 21,00), in Grupa B, starneste si mai mult interes.

Liderul opozitiei din Rusia a fost eliberat

Liderul opozitiei din Rusia, Alexei Navalnii, a fost eliberat dup a 30 de zile petrecute in arest pentru c a a organizat un protest ilegal. El a declarat ironic c a s-au imbun at a and 254;it condi and 254;iile in inchisorile din Rusia inaintea Cupei Mondiale la fotbal, scrie Independent. ie.

SOC la Campionatul Mondial din Rusia: Argentina se impiedica de Islanda! Messi a ratat un penalty! Ironii Maxime pe Internet

In cel de-al doilea meci al zilei de la Campionatul Mondial din Rusia, Islanda a debutat cu o remiza la impotriva Argentinei, vicecampioanei mondiale. Islandezii au revenit dupa ce Aguero a deschis scorul, iar.

Motivul pentru care tribunele sunt goale la Campionatul Mondial de fotbal din Rusia. FIFA a deschis o ancheta

FIFA a deschis o ancheta la scurta vreme dupa ce Campionatul Mondial de fotbal din Rusia a inceput. Asta dupa ce meciul Uruguay - Egipt 1-0) s-a jucat pe un stadion aproape gol. Partida a avut loc pe.

Cristiano Ronaldo, dupa debutul la CM din Rusia: Ma simt foarte fericit. Am terminat la egalitate cu o selectionata favorita la cstigarea trofeului

Cristiano Ronaldo a avut un debut de vis la Campionatul Mondial din Rusia, starul lusitan semnand toate cele trei goluri ale Portugaliei in confruntarea cu Spania scor 3-3). Atacantul celor de la Real Madrid a devenit primul fotbalist din istorie care reuseste sa inscrie la nu mai putin de opt turnee majore la care participa. Ma simt foarte fericit. Este primul meu hat-trick la un Mondial. Am terminat la egalitate cu o selectionata favorita la castigarea trofeului, a spus Ronaldo.

CM 2018: Programul zilei de smbata - Franta si Argentina debuteaza la competitia din Rusia

Ziua de sambata va fi una plina de fotbal, patru meciuri urmand sa aiba loc in cadrul Campionatului Mondial din Rusia. Primele doua confruntari ale zilei va aduce in scena doua foste campioane mondiale. Franta in 1998) va debuta impotriva Australiei, in timp ce Argentina 1978, 1986) va infrunta reprezentativa Islandei, revelatia de la Euro 2016.

Portugalia - Spania 3-3, in primul soc al turneului final din Rusia. Ronaldo straluceste

Selectionatele Portugaliei si Spaniei, ultimele doua campioane europene, au terminat la egalitate, 3-3 2-1), in primul meci tare al Cupei Mondiale de fotbal din Rusia, vineri seara, pe Stadionul Fist din Soci, in.

RUSIA - ARABIA SAUDITA LIVE STREAM. incepe Cupa Mondiala din Rusia ONLINE VIDEO

Rusia - Arabia Saudita este prima partida a Cupei Mondiale 2018. Partida este de la ora 18. 00, pe TVR 1, TVR HD si TVR +. Selectionerul nationalei de fotbal a Arabiei Saudite, argentinianul Juan Antonio.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )