Libnet.ro
UNICEF

00:06

Liga 1: Denis Alibec, de la FCSB napoi la Astra Giurgiu

Hotnews Hotnews,
 Liga 1: Denis Alibec, de la FCSB napoi la Astra Giurgiu

Atacantul Denis Alibec, fost la FCSB, a declarat, vineri, ca este noul jucator al Astrei Giurgiu, cu care face deplasarea la Iasi, pentru meciul de sambata, cu Poli, din etapa a II-a a Ligii I. continuă pe Hotnews

Alibec inapoi la Astra Giurgiu

Atacantul Denis Alibec si-a dat acordul sa revina la Astra Giurgiu si va imbraca din nou tricoul fostei campioane a Romaniei.

Denis Alibec se intoarce la Astra Giurgiu

Echipa de fotbal Astra Giurgiu l-a transferat pe internationalul Denis Alibec de la FCSB, a anuntat clubul pe site-ul sau oficial. Atacantul Denis Alibec 27 ani) a semnat un contract pe o perioada de trei.

Sondaj: Ce va face Alibec la Astra?

Trecerea lui Denis Alibec de la FCSB la Astra Giurgiu tine capul de afis in Liga 1 Betano. De aceea va provocam la un mic sondaj pe aceasta tema.

Alibec, fara regrete dupa despartirea de FCSB

Atacantul Denis Alibec a semnat, vineri, cu Astra Giurgiu, club la care revine dupa un an si jumatate la FCSB, unde nu a reusit sa se impuna si a sfarsit exclus din lotul pentru acest sezon.

Becali, inca o teapa uriasa: Cati bani a pierdut in afacerea paguboasa cu transferul lui Denis Alibec

Gigi Becali viseaza sa vanda jucatori pe sute de milioane de euro, insa, pana la indeplinirea acestui obiectiv, a fost nevoit sa se debaraseze de un fotbalist pe care FCSB l-a devalorizat.

Doua oferte din Liga 1 pentru Alibec

Gigi Becali a anuntat, miercuri seara, ca are doua oferte de transfer pentru atacantul Denis Alibec din Liga 1 Betano si ca joi mutarea ar putea avea loc.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )