Libnet.ro
UNICEF

21:00

Care este starea de sanatate a lui Novak Djokovic, diagnosticat cu coronavirus dupa un turneu de tenis caritabil

B1 B1,
Care este starea de sanatate a lui Novak Djokovic, diagnosticat cu coronavirus dupa un turneu de tenis caritabil

Novak Djokovic, numarul 1 ATP, a fost infectat cu noul coronavirus. Ieri, jucatorul de tenis a vorbit despre starea sa de sanatate in social media, dupa anularea Adria Tour, turneul de tenis organizat in scop. continuă pe B1

Novak Djokovic si sotia sa, depistati pozitiv cu COVID-19. Mesajul sportivului sarb

Nu mai este loc de speculatii. Novak Djokovic, lider mondial in circuitul de tenis masculin, a fost depistat pozitiv cu COVID-19, in urma participarii la turneulAdria Tour. Cu acest prilej, a transmis un me.

Novak Djokovic, testat pozitiv cu coronavirus - Care este prima reactie a liderului ierarhiei ATP

Novak Djokovic este ultimul care intregeste lista jucatorilor testati pozitiv cu coronavirus, dupa ce a luat parte la Adria Tour, competitie demonstrativa organizata chiar de liderul ierarhiei ATP cu scopul strangerii de fonduri.

Novak Djokovic, liderul tenisului mondial, a anuntat ca este infectat cu coronavirus

Jucatorul sarb Novak Djokovic, numarul 1 in tenisul masculin mondial, a anuntat, marti, ca a fost t.

Corona-party by Novak Djokovic. Imaginile care alimenteaza scandalul iscat de sportivul sarb (VIDEO)

Tenisul este pus pe pauza de luni de zile. Competitii nu exista, ci doar un mare scandal, in centrul caruia se afla Novak Djokovic. Adria Tour, competitia gandita ca o incalzire pentru.

VIDEO Ce a spus Nick Kyrgios dupa ce Novak Djokovic a fost depistat pozitiv cu coronavirus - Noi imagini cu petrecerea de pomina de la Belgrad

Nick Kyrgios a fost unul dintre marii contestatari ai turneului organizat de Novak Djokovic, baiatul rau din circuitul ATP luandu-se intr-o postare de pe Twitter de liderul mondial. Australianul a avut o reactie prompta dupa ce Nole a anuntat ca este pozitiv la Covid-19.

Cum arata Jelena, sotia lui Novak Djokovic, infectata si ea cu noul coronavirus (GALERIE FOTO)

Turneul organizat de catre Novak Djokovic 33 de ani), care ar fi trebuit sa fie o incalzire pentru noul sezon competitional, a fost anulat. Jucatorul sarb de tenis, alaturi de sotia sa, Jelena Djokovic 34.

Premierul croat refuza sa intre in autoizolare dupa intalnirea sa cu Novak Djokovic, testat pozitiv la COVID-19

Premierul croat Andrej Plenkovic a declarat ca nu va intra in autoizolare dupa ce s-a intalnit cu Novak Djokovic, liderul mondial al tenisului masculin, care a fost testat marti pozitiv pentru COVID-19.

Novak Djokovic, depistat pozitiv cu coronavirus. Liderul mondial al tenisului a spus recent ca refuza vaccinarea

Novak Djokovic, lider mondial in tenisul masculin, a anuntat astazi ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus. Tenismenul de 33 de ani a precizat ca nu a avut simptome.

Novak Djokovic are coronavirus fara simptome

Jucatorul sarb de tenis Novak Djokovic a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

S-a marit lista: Viktor Troicki si sotia sa insarcinata, depistati pozitiv cu Covid-19 dupa ce au participat la turneul organizat de Novak Djokovic

Tenismanul sarb Viktor Troicki si sotia sa insarcinata au fost testati pozitiv la Covid-19, alaturandu-se astfel bulgarului Grigor Dimitrov si croatului Borna Coric pe lista jucatorilor si apropiatilor acestora infectati dupa participarea la evenimentul Adria Tour, organizat de compatriotul sau Novak Djokovic, informeaza EFE.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2138 seconds )