Libnet.ro
UNICEF

14:01

Frances Tiafoe (81 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Hotnews Hotnews,
 Frances Tiafoe (81 ATP) a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Tenismenul american Frances Tiafoe, locul 81 ATP, a fost testat pozitiv cu coronavirus la un turneu demonstrativ din Atlanta. continuă pe Hotnews

Virusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Arbitru din Liga 1, testat pozitiv cu noul coronavirus

Coronavirusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Un arbitru de Liga 1 a fost testat pozitiv.

Grecia: Doar patru turisti au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus, din 7.804 de pasageri care au fost testati pe aeroportul din Atena Pe aeroportul din Creta au fost testati si turistii romani

Numai patru pasageri au fost testati pozitiv cu noul coronavirus din cei 7. 804 de turisti care au fost supusi testelor pe Aeroportul International din Atena in perioada 8-14 iunie, a anuntat marti Secretariatul Ge.

Alerta in Liga 1! Un arbitru de centru a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus

Iulian Calin, centralul care a oficiat la partida Academica Clinceni - Sepsi Sf. Gheorghe din faza playout a campionatului de Liga 1, a fost depistat pozitiv cu Covid-19.

Liga 1: Arbitrul Iulian Calin, testat pozitiv pentru coronavirus El a condus meciul dintre Clinceni si Sepsi

Arbitrul Iulian Calin a fost depistat pozitiv cu Covid-19, informeaza digisport. ro. Acesta a condus la centru meciul disputat, miercuri, de Academica Clinceni si Sepsi, din play-out-ul Ligii I.

Judetul din Romania care a invins noul coronavirus. Ultimul pacient a fost testat negativ

Aradul este primul oras din Romania eliberat de noul coronavirus, dupa ce ultimul pacient internat la Spitalul Judetean a fost testat negativ.

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr, a fost testata pozitiv cu COVID-19 - presa

Kimberly Guilfoyle, iubita lui Donald Trump Jr, fiul cel mare al presedintelui american, a fost testata pozitiv cu COVID-19, informeaza New York Times.

O asistenta de la Institutul Marius Nasta, confirmata pozitiv cu noul coronavirus. Spitalul este plin si nu se mai fac internari

O asistenta medicala de la Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta din Bucuresti a fost confirmata pozitiv la testul anti-coronavirus, transmite Digi24. O ancheta epidemiologica este in curs.

UPDATE O turista romanca a fost testata pozitiv pentru COVID-19 in insula Creta (presa greaca) Primele informatii oficiale

O romanca venita in vacanta in insula greaca Creta impreuna cu sotul ei a fost confirmata sambata de autoritatile grecesti ca fiind infectata cu noul coronavirus, relateaza publicatia greaca keeptalkinggreece. com, potrivit Agerpres.

O asistenta de la Spitalul CFR din Timisoara a fost testata pozitiv cu coronavirus

Asistenta de la Spitalul Clinic CFR din Timisoara a fost transferata cu izoleta la Spitalul de Boli Infectioase Victor Babes.

ştiri din Sport

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2013 seconds )