Libnet.ro
UNICEF

09:30

Jucatorii de tenis au probleme nu doar la Adria Tour. Cel mai nou caz confirmat de COVID-19

Adevărul Adevărul,
Jucatorii de tenis au probleme nu doar la Adria Tour. Cel mai nou caz confirmat de COVID-19

Americanul Frances Tiafoe 22 ani, 81 ATP) a anuntat ca a fost testat pozitiv pentru coronavirus, luand automat decizia de a se retrage de la DraftKings All-American Team Cup, un eveniment demonstrativ organizat in Statele Unite. continuă pe Adevărul

Adria Tour: Dominic Thiem va dona prima de participare in scopuri caritabile

Tenismanul austriac Dominic Thiem, nr. 3 mondial, va dona prima sa de participare la controversatul circuit Adria Tour, in care mai multi participanti, inclusiv star-ul Novak Djokovic, au fost testati pozitiv la Covid-19, a anuntat Wolfgang Thiem, tatal si antrenorul jucatorului.

Cel mai bogat om din lume a devenit si mai bogat. Averea fondatorului Amazon a atins un prag istoric

Jeff Bezos, cel mai bogat om din lume si prima persoana din istoria moderna care a acumulat o avere de peste 100 de miliarde de dolari, si-a marit averea pana la o valoare istorica - 171,6 miliarde de.

Cine este vedeta cu cel mai mare salariu de la Pro Tv? Florin Calinescu, dezvaluire neasteptata in direct

Intr-una din emisiunile sale, Catalin Maruta i-a avut invitati pe Andi Moisescu si Florin Calinescu. Carcotas, cum il stie toata lumea, acesta a abordat printre altele si subiectul salariilor din trustul Pro. Cine este vedeta cu cel mai mare salariu? Sa fie Andreea Esca? Andra?.

S-a retras cel mai mare jucator de badminton din istorie

Chinezul Lin Dan, considerat cel mai mare jucator din toate timpurile in badminton, si-a anuntat oficial retragerea, anunta BBC.

Care este cel mai poluat oras din Europa

Cel mai poluat orasdin Europa. Orasul cucel mai poluataer, potrivit statisticilor, este in Macedonia. Pe urmatoarele locuri se claseaza orasele din Serbia, Portugalia, Italia si.

Cel mai important proiect al CFR pentru urmatorii ani: o autostrada pe care se va putea circula cu pana la 160 kmh

Ministerul Transporturilor a prezentat vineri, la Timisoara, planurile pentru dezvoltarea infrastructurii din vestul tarii. Directorul general al CFR SA a declarat ca modernizarea liniei de tren Caransebes-Timisoara-Arad este cel mai important proiect al companiei de cai ferate in urmatorii ani.

VIDEO Acest SUV sfideaza criza si e un monstru pe roti: cel mai puternic modelul Fiat Chrysler din istorie

Fiat Chrysler pregateste un nou model de SUV care e prezentat drept un monstru pe roti. Ar urma sa fie cel mai puternic SUV din istorie, dupa cum se lauda producatorul. Fiat Chrysler are.

Fiat Chrysler a prezentat Dodge Durango Hellcat, ca fiind cel mai puternic SUV din istorie

Fiat Chrysler a prezentat joi un nou model Hellcat SRT al SUV-ului Durango 2021, pe care l-a numit cel mai puternic SUV din istorie, relateaza CNBC.

Tesla este noul cel mai mare producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota, transmite CNBC, transmite News. ro.

Tesla a devenit cel mai valoros producator auto din lume

Tesla a devenit miercuri cel mai valoros producator auto din lume, cu o capitalizare de piata care a depasit pentru prima oara valoarea de piata a Toyota.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )