Libnet.ro
UNICEF

20:15

Meci dramatic la Turneul Campionilor, de aproape trei ore, castigat de Rafel Nadal (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Meci dramatic la Turneul Campionilor, de aproape trei ore, castigat de Rafel Nadal (FOTO, VIDEO)

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a revenit pe prima treaptaa circuitului masculin de tenis dupa ce a castigat, dramatic, meciul din Turneul Campionilor jucat cu rusul Daniil Medvedev locul 4 ATP). Rafael. continuă pe B1

Novak Djokovic cedeaza la Turneul Campionilor, dupa un meci foarte spectaculos, de aproape trei ore

Partida dintre Novak Djokovic 2 ATP) si Dominic Thiem 5 ATP), disputata marti seara, a adus in atentie o confruntare spectaculoasa si un duel incrancenat la Turneul Campionilor.

Djokovici, iute si furios: Sarbul si-a spulberat adversarul in primul meci din Turneul Campionilor

Partidele din circuitul ATP dureaza, de obicei, de la doua ore in sus, insa, la ce a jucat, astazi, Novak Djokovici, spectatorii au fost nevoiti sa paraseasca destul de repede tribunele.

Turneul Campionilor: Victorie pentru Horia Tecau si Jean Julien Rojer impotriva favoritilor numarul unu

Horia Tecau si Jean Julien Rojer cap de serie numarul sase) au reusit prima victorie de la Turneul Campionilor, cei doi trecand dupa un meci spectaculos de Juan Sebastian Cabal Robert Farah Columbia, favoriti unu).

Victorie pentru Roger Federer la Turneul Campionilor. Urmeaza meciul cu Novak Djokovic pentru calificare

Elvetianul Roger Federer 3 ATP) s-a remarcat in duelul cu italianul Mattia Berrettini 8 ATP), in cel de-al doilea meci al sau de la Turneul Campionilor.

Debut cu stangul pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer la Turneul Campionilor

Perechea romano-olandeza formata din Horia Tecau si Jean-Julien Rojer a pierdut, luni, primul meci din faza grupelor la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: infrangere pentru Horia Tecau si Jean-Julien Rojer la meciul de debut

Perechea Horia Tecau Jean-Julien Rojer a pierdut prima partida disputata la Turneul Campionilor editia din 2019), cei doi fiind invinsi dupa un meci de mare lupta de dublul Kevin Krawietz Andreas Mies, scor 7-63), 4-6, 10-6.

Rafael Nadal sparge gheata la Turneul Campionilor

Jucatorul spaniol Rafael Nadal a obtinut, miercuri, prima victorie in Grupa Andre Agassi de la Turneul Campionilor gazduit de Londra.

Dominic Thiem, primul calificat in semifinale la Turneul Campionilor

Jucatorul austriac Dominic Thiem a obtinut, marti seara, calificarea in careul de asi la Turneul Campionilor de la Londra.

Roger Federer bifeaza prima victorie la Turneul Campionilor

Jucatorul elvetian Roger Federer ramane cu sanse reale in lupta pentru calificarea in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Rafael Nadal, invins pentru prima oara de Alexander Zverev

Debutul lui Rafael Nadal 1 ATP) la Turneul Campionilor a fost unul marcat de multe greseli in momente importante. Ibericul, venit dupa o accidentare in zona abdominala s-a retras in semifinalele Masters-ului de la Paris), a pierdut in fata campionului en-titre Alexander Zverev, scor 6-2, 6-4, dupa o ora si 23 de minute de joc.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )