Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nick Kyrgios tine din nou capul de afis din tenis cu o declaratie: Pe cine considera cel mai bun din toate timpurile

Hotnews Hotnews,
 Nick Kyrgios tine din nou capul de afis din tenis cu o declaratie: Pe cine considera cel mai bun din toate timpurile

A tinut capul de afis al ultimelor saptamani pentru comentariile critice facute la adresa lui Novak Djokovic pentru organizarea Adria Tour) si Alexander Zverev nu a respectat cele 14 zile de izolare), iar acum a iesit in evidenta dupa ce si-a spus parerea in legatura cu numele celui pe care il considera cel mai mare jucator din toate timpurile. Nick Kyrgios este personajul zilei din tenisul mondial. continuă pe Hotnews

Focar de COVID-19 in Australia. Melbourne, din nou plasat in izolare in urma unei cresteri masive a contaminarilor

Alerta in Australia, din cauza cresterii semnificative a numarului de noi imbolnaviri cu coronavirus. Autoritatile au decis ca Melbourne, al doilea cel mai mare oras din Asutralia, sa intre din nou in.

Parchetul General al Boliviei cere din nou arestarea fostului presedinte Evo Morales

Procurorul general al Boliviei l-a acuzat luni pe fostul presedinte Evo Morales, refugiat in Argentina, de presupuse delicte de terorism si de finantarea lor, si a cerut din nou arestarea lui.

Raed Arafat, despre posibilitatea de a trece din nou la starea de urgenta: Sunt semnalele de alarma

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta se arata ingrijorat de situatia in care ne aflam in acest moment, cu un numar mare de infectati. intrebat daca vom ajunge din nou la o stare de urgenta, Raed Arafat a explicat ca deocamdata nu se pronunta.

Gabriela Firea a dezvaluit adevaratul motiv pentru care vrea din nou sa candideze

Primarul Capitalei Gabriela Firea a declarat la Antena 3 care este adevaratul motiv pentru care vrea sa candideze din nou la alegerile locale din acest an. Edilul sustine ca in primul rand vrea sa isi continue proiectul.

Termocentrala de la Mintia a fost oprita din nou

Termocentrala de la Mitia, din judetul Hunedoara, a fost oprita, din nou, astazi, dupa ce Transgaz a sistat furnizarea gazului metan, in urma unor datorii de aproximativ 16 milioane de lei.

Virusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Arbitru din Liga 1, testat pozitiv cu noul coronavirus

Coronavirusul a lovit din nou in fotbalul romanesc! Un arbitru de Liga 1 a fost testat pozitiv.

Din nou cozi la la trecerea in Grecia Cativa romani plictisiti au facut o hora

Romanii care au plecat sambata dimineata in vacanta in Grecia au avut din nou parte de cozi si asteptare la Kulata-Promachonas, singurul punct de frontiera dintre Bulgaria si Grecia deschis traficului rutier pentru turisti. Mai mult, cativa romani care s-au plictisit de asteptare au iesit din masini si au inceput sa danseze. Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa mergi in Grecia: 7 intrebari si raspunsuri concreteGrecia: Ce se intampla daca esti infectat cu coronavirusul in concediu?.

Programul Prima Casa incepe din nou: care sunt schimbarile fata de anii trecuti si ce trebuie sa stii

In ultimul deceniu, programul Prima Casa a suferit schimbari importante, dar important este ca ramane in vigoare, iar editia din acest an incepe peste cateva saptamani, cu un nou.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )