Libnet.ro
UNICEF

14:15

Roger Federer: Nadal si Djokovic merita sa fie deasupra mea in clasamentul ATP

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer: Nadal si Djokovic merita sa fie deasupra mea in clasamentul ATP

Elvetianul Roger Federer, calificat in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra, a opinat dupa victoria impotriva lui Novak Djokovic 6-4, 6-3), ca atat Rafael Nadal, cat si tenismanul sarb merita sa fie deasupra lui in ierarhia finala a anului 2019, relateaza EFE. continuă pe Hotnews

Turneul Campionilor: Roger Federer il invinge pe Djokovic si merge in semifinale

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic, scor 6-4, 6-3, si s-a calificat in semifinale la Turneul.

Turneul Campionilor: Roger Federer, in semifinale dupa o victorie in doua seturi cu Novak Djokovic

Roger Federer 3 ATP) si-a asigurat prezenta in semifinalele Turneului Campionilor pentru a 16-a oara in cariera. Campionul elvetian a avut un plan bine pus la punct si a obtinut o victorie clara in fata lui Novak Djokovic 2 ATP), care nu s-a ridicat la nivelul asteptat. A fost 6-4, 6-3 pentru Federer, dupa o ora si 14 minute de joc.

Turneul Campionilor: Novak Djokovic vs Roger Federer - A fi sau a nu fi in semifinalele din O2 Arena

S-au duelat pana acum de 48 de ori, iar ultimul loc meci a fost unul greu de uitat. Roger a avut doua mingi de meci in finala din acest an de la Wimbledon, dar pana la urma cumva Nole a reusit sa scape din situatie si sa castige trofeul. Roger Federer vs Novak Djokovic va fi meciul care va decide cine va merge in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra.

Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic la Turneul Campionilor. S-a incheiat lupta pentru primul loc mondial!

In cel mai asteptat meci al fazei grupelor la Turneul Campionilor, Roger Federer l-a invins pe Novak Djokovic in doua seturi.

Turneul Campionilor: Roger Federer si victoria obligatorie; Djokovic vs Thiem, meciul zilei

Dupa ce a pierdut in fata lui Dominic Thiem, Roger Federer nu mai are voie sa faca pasi gresiti la Turneul Campionior, iar meciul cu Matteo Berrettini devine unul foarte important. Elvetianul este constient de faptul ca inca o infrangere l-ar putea trimite acasa. in cealalta partida a zilei din Grupa Bjorn Borg se vor intalni Novak Djokovic si Dominic Thiem.

Victorie pentru Roger Federer la Turneul Campionilor. Urmeaza meciul cu Novak Djokovic pentru calificare

Elvetianul Roger Federer 3 ATP) s-a remarcat in duelul cu italianul Mattia Berrettini 8 ATP), in cel de-al doilea meci al sau de la Turneul Campionilor.

Imaginile zilei: Pasiune, ambitie, clasa - Roger Federer si arta care nu tine cont de varsta

A dat peste cap pronosticurile specialistilor si a caselor de pariuri si a castigat de-o maniera categorica un meci in care nu era vazut drept favorit. Roger Federer continua sa uimeasca la +)38 de ani, marele campion elvetian eliminandu-l pe Novak Djokovic de la Turneul Campionilor. Fedex este in semifinale la intrecerea din O2 Arena.

Roger Federer bifeaza prima victorie la Turneul Campionilor

Jucatorul elvetian Roger Federer ramane cu sanse reale in lupta pentru calificarea in semifinale la Turneul Campionilor de la Londra.

Turneul Campionilor: Roger Federer, victorie cu Matteo Berrettini

Roger Federer ramane in cursa pentru calificarea in semifinalele Turneului Campionilor dupa ce a trecut, scor 7-62), 6-3, de Matteo Berrettini. Dupa un prim set castigat cu dificultate in tiebreak, elvetianul a reusit break-ul in al doilea si a facut lucrurile sa para mai usoare. De cealalta parte, italianul a fost eliminat din competitie dupa ce a suferit a doua infrangere fara set castigat.

ştiri din Sport

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )