Libnet.ro
UNICEF

12:15

Roger Federer vorbeste deschis despre unul dintre marile secrete ale longevitatii sale

Hotnews Hotnews,
 Roger Federer vorbeste deschis despre unul dintre marile secrete ale longevitatii sale

Este unul dintre cei mai longevivi sportivi din istorie, continuand sa impresioneze si sa conteze la nivel inalt si la aproape 39 de ani. Roger Federer este un exemplu din multe puncte de vedere, iar marele campion elvetian a vorbit recent despre unul dintre marile sale secrete ale carierei. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Pogromul de la Iasi, unul dintre cele mai teribile din al Doilea Razboi Mondial

Unul dintre cele mai teribile pogromuri din al Doilea Razboi Mondial s-a petrecut la Iasi, acolo unde evreii au fost vanati, maltratati si asasinati, a afirmat luni presedintele Klaus Iohannis, care a avertizat ca, acum, la 79 de ani de la acea tragedie, nu trebuie sa devenim fara sa ne dam seama, martori tacuti la relativizarea Holocaustului.

Darius Valcov a ramas fara unul dintre avocati in procesul in care este acuzat de instigare la dare si luare de mita

Fostul ministru Darius Valcov, fost consilier al Vioricai Dancila, a ramas fara unul dintre cei trei avocati in procesul de la tribunalul Gorj in care este acuzat de instigare la dare si luare de mita.

BNR: Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante

Sectorul constructiilor este unul dintre cele mai riscante, o cincime din volumul creditelor acordate fiind neperformante, iar spre deosebire de acesta, sectorul imobiliar se situa la polul opus, cu o rata a creditelor neperformante de doar 3,5%.

ştiri din Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )